Νεες φωτογραφίες μινι βιοτοπου φασιανων

Εγγραφή
29 Δεκ 2008
Μηνύματα
190
Πόλη
Θεσσαλονίκη
τελειωσα τον στολισμο του κλουβιου των φασιανων. τα φυτα ταλαιπωρηθηκαν αλα τωρα ειναι οκ. το μεροσπου τωρα ειναι η μαν α με τα μωρα δεν το τελειωσα θα ειναι η περιοχη των φωλιων και θα φυτεψω και εκει φυτα. τα''μωρα " εχουν σχεδον το μεγεθοσ τησ μανασ τους τωρα οπως φαινεται και στη φοτο. ισωσ ειναι καιροσ να τη χωρισω απο τα παιδια τησ (ολο τον αρσενικο κοιταει και θελει να παει κοντα του)
 

Συνημμένα

  • IMGP0290.webp
    IMGP0290.webp
    85,2 KB · Προβολές: 681
  • IMGP0292.webp
    IMGP0292.webp
    72,2 KB · Προβολές: 625
  • IMGP0294.webp
    IMGP0294.webp
    76,9 KB · Προβολές: 647
  • IMGP0288.webp
    IMGP0288.webp
    79,5 KB · Προβολές: 617
Λοιπον.. Εκνευριστηκε τυπε... Τις μαιμουδες περιμενω...😀! Μπραβο μπαραβο μπραβο!
 
Σταυρο μας καταπλήσεις καθε φορά με το μεράκι σου στις κατασκευές! Μπράβο! Χρυσοχερης εισαι!

Ειμαι σίγουρη πως τα πουλια που φιλοξενείς στις εγκαταστάσεις σου θα περνούν πολύ όμορφα!
 
Σταυρο μπραβο σου, ειναι ολα τελεια. Εκει καθεσαι με τις ωρες να τα χαζευεις. Οταν μπορεσω να κανω αναπαραγωγη στα παγωνια να εισαι σιγουρος οτι θα σου στειλω.
 
Φιλε Σταυρο φυτεψε φυτα φτερης ειναι τα κατεξοχην φυτα που κρυβεται ο φασιανος στην αγρια φυση, ειδικα οταν παιρνουν εκεινο το πορτοκαλοκοκκινο χρωμα αρχες χειμωνα ειναι φανταστικα. 🙂
 
Πολύ όμορφο όλο το κλουβί και η διαμόρφωση του, μπραβο να χαιρεσε τα πουλια και να εχεισ παντα τον ιδιο ζήλο.
 
Μπράβο ρε Σταύρο... Από τη δουλειά σου φαινεται πώς τα φροντίζεις και τα αγαπάς... Αυτό με τις φτέρες να το κάνεις το έχω ακούσει και εγώ... 😉
 
θα δοκιμασω να βαλω φτερεσ αν και πιστευω οτι θα τισ φανε. ειναι σκετη καταστροφη οι φασιανοι για τα φυτα. το βιβουρνο την γλυτωσε γιατι δεν τουσ αρεσε η γευση του, το ιδιο και η κουμαρια. την ροδια τη ρημαξαν (εφαγαν μεχρι και τα κλαδια που εφταναν) τωρα πεταξε βλασταρια ψηλα και δεν τα φτανουν. τον υβισκο αφου του εφαγαν τα φυλλα αρχιαν να τρωνε και το ξυλο απο τον κορμο του (τον μεταφυτεψα για να τον σωσω). Την πικροδαφνη δεν την ενοχλουν γιατι ειναι τοξικη. ακομη σκαβουν τα φυτα συριζα με τον κορμο σε βαθοσ 3-4 παλαμεσ και τρωνε τισ ριζεσ (για τον λογο αυτο εβαλα πετρεσ γυρω απο καθε φυτο για να το σωσω και για λογουσ ντεκορ). Δεν περιμενα πτηνα να σκαβου τοσο βαθια, ουτε κουνελια να ητανε, εχουν βρει τη χαρα τους. μια φορα καθε 2 μερεσ πεταω 2 χουφτεσ ηλιοσπορους και περνανε πολυ ωρα μεχρι να τουσ βρουνε ολουσ αναμεσα στισ πετρεσ, τουσ κανει καλο γιατι εχουν κατι να κανουν και δεν βαριουνται ακομη θα τουσ αγορασω φυστικια με το τσοφλι (αναλατα) ωστε να γυμναζουν το ραμφοσ τουσ καθς θα προσπαθουν να τα ανοιξουν.
 
Back
Top