Αναπαραγωγή Νεκρός νεοσσός και έλειπαν πούπουλα απ' το κεφάλι του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aineias
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Aineias

PB New Member
Εγγραφή
29 Οκτ 2016
Μηνύματα
82
Πόλη
Αθήνα
Απίστευτο κ όμως έχασα των έναν νεοσο δεν μπορώ να το πιστέψω τα μικρά ήταν 36 ημερων μαζί με τους γονείς του Ολλα ήταν μια χαρά γη ων καναρα είχε κάνει 2 αυγά τα οποία είχα αλλάξει με πλαστικά κ σήμερα το βράδυ που γύρισα από τιν δουλειά το ένα ήταν νεκρό κ λοιπανε μερικά πουπουλακια από το κεφάλι του κ το άλλο που ήταν ζωντανό σαν να του λοιπόυν κάποια δεν είχανε ματοσει όμως υπάρχει περίπτωση να το σκότωσε κάποιος από τους γονείς να ενιμερωσο ότι η κάμαρα είχε κάνει φωλιά κανονικα οπότε δεν πιστεύω να τα χτιπισουμε για τιν φωλιά δεν μπορώ να το πιστέψω είχα σκοπό να τα χωρίσω σήμερα αλλά δεν πρόλαβα γιατί έπρεπε να πάω για δουλειά
 
Ναι, προφανώς κάποιος από τους γονείς τα πλήγωσε. Αυτό που θα κάνεις άμεσα είναι να βάλεις χώρισμα στη ζευγαρώστρα και τους γονείς στη μία πλευρά και το μικρό στην άλλη. Θα το ταΐζει ο πατέρας κυρίως μέσα από το κάγκελο για όσο χρειαστεί ακόμα.
Ισχυρίζομαι ότι κάποιος από τους γονείς έχει κάνει τη δουλειά αυτή, διότι λείπουν πούπουλα και προφανώς έχουν ραμφιστεί στην περιοχή του κεφαλιού.
Λυπάμαι για την απώλειά σου.
 
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ξενερωσα μου ηρθε να τα παρατισω ολλα τα εχω χωρισει το μικρο τωρα σε αλλο κλουβακι
 
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ξενερωσα μου ηρθε να τα παρατισω ολλα τα εχω χωρισει το μικρο τωρα σε αλλο κλουβακι
Αν τρώει μόνος του, δεν υπάρχει πρόβλημα νομίζω. Ναι, μπορώ δυστυχώς πολύ καλά μάλιστα, να φανταστώ πόσο ξενέρωσες, αλλά ό,τι έγινε - έγινε. Δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα διαφορετικό για να ανατρέψει την κατάσταση. Φρόντισέ τα τώρα κι αργότερα βλέπεις τι θα σου προκύψει να κάνεις.
 
τα μικρά ήταν 36 ημερων μαζί με τους γονείς του
Γύρω στον μήνα ή και λιγότερο εφόσον τα πουλάκια έχουν αρχίσει να τρέφονται μόνα τους, καλό είναι να χωρίζουν από τους γονείς είτε τα πηγαίνουν καλά είτε όχι. Δεν χρειάζεται να υπάρχει συνωστισμός και άσκοπες διεκδικήσεις χώρων.
 
Back
Top