Αναπαραγωγή Νεκρό έμβρυο περίπου 6 ημερών, γιατί έγινε αυτό;

kingXristos

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2014
Μηνύματα
232
Πόλη
Αθήνα
Αυγό που έσπασα την 18η μέρα είχε νεκρό έμβρυο 6 περίπου ημερών. Γιατί έγινε αυτό πέθανε για κάποιο λόγο η σταμάτησε η εποαση;
 
Μακάρι να ξέραμε Χρήστο.. Πολλά μπορούν να συμβούν! Κρίμα! ☹

Του χρόνου πάλι!
 
Μακάρι να ξέραμε Χρήστο.. Πολλά μπορούν να συμβούν! Κρίμα! ☹
Και όμως ξέρουμε Αλίκη. Αν ο Χρήστος ή οποιοσδήποτε άλλος ασχολείται με την αναπαραγωγή των πουλιών κάνει τον κόπο να διαβάσει τα άρθρα που του πρότεινα, του χρόνου θα έχουμε λιγότερες περιπτώσεις σαν αυτή που περιγράφει σήμερα.
 
Έχεις δίκιο σε αυτό. Απλά είχα πει στην Αλίκη πως θα ήταν ωραίο αν υπήρχε περισσότερη αμεσότητα. Δλδ όταν υπάρχει κάποιο θέμα σοβαρό καλό θα ήταν να μπορούμε να το πούμε κάπου άμεσα. Δεν λέω για το συγκεκριμένο. Το λέω γενικά. Το φόρουμ πράγματι έχει πάρα πολλές πληροφορίες αλλά επειδή αυτό θέλει πολύ ψάξιμο δεν είναι πάντα εφικτό και στην αναζήτηση πάλι δεν είναι τόσο εύκολο, η εγώ δεν ξέρω να την λειτουργώ καλά.. Ευχαριστώ! Πιστεύω πως λόγο μικρής γνώσης μας(μου) γίνονται πολλές ερωτήσεις.
Μακάρι κάποια στιγμή να φτάσουμε (φτασω) στο επίπεδο το δικό σας να δεινουμε μόνο απαντήσεις θα ήταν πολύ ωραίο και για μας
 
Μα δεν έκανα παράπονο ούτε παρατήρηση Χρήστο. Κάποια πράγματα δεν απαντούνται με ένα ποστ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει τίποτα επείγον. Δεν υπάρχει περίπτωση όσο γρήγορα και να σου απαντήσει κάποιος, να αλλάξει οτιδήποτε στο νεκρό πουλάκι. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον πια, εφόσον ενδιαφέρεται πραγματικά κάποιος, είναι μέσω της ενημέρωσης και ενημέρωση σε αυτή την περίπτωση δεν θεωρείται ένα ποστ που θα σου προτείνει να βάλεις μια βρεγμένη πετσέτα πάνω από τη φωλιά, ακόμη και αν το πουλάκι πέθανε την 6η ημέρα.

Δυστυχώς, για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά, τα αγαθά κόποις κτώνται.
 
Τελικά αγαπητέ Σταύρο μάλλον βρήκα το σφάλμα στον οδηγό που λες. Μισό χτισμένη φωλιά. Από την μία πολύ υλικό από την άλλη 3-4 κλωστές μόνο. Το πιθανότερο είναι αυτό μπορεί και κάτι άλλο. Ευχαριστώ πάντως.
Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί αρκετά με τα παραγωγικα πτηνά και είχα την δυνατότητα να διαλέξω 50 από 150 αυγα που είχα στην διάθεση μου, για να βάλω σε κλωσσομηχανή. Το αποτέλεσμα... 98% επιτυχία.
Γιαυτό τώρα με παίρνει το παράπονο, η καναρα κάνει μόνο 5 και αυτά είναι, καλά η κακά!

Δεν θεώρησα παράπονο πω έκανες.
Καταλαβαίνω όμως πως για σας μπορεί να είναι και κουραστικό πράγματα που έχετε πει 100 φορές να πρέπει να τα ξαναπειτε. Η πώς ο κόπος σας στο να γραψετε κάποια άρθρα είναι σαν να πηγαίνει χαμένος από τις ίδιες και ίδιες ερωτήσεις.
Δεν ισχύει αυτό διαβάζω συνέχεια οπότε έχω χρόνο και η δουλειά σας είναι καταπληκτική
 
Τελικά αγαπητέ Σταύρο μάλλον βρήκα το σφάλμα στον οδηγό που λες. Μισό χτισμένη φωλιά. Από την μία πολύ υλικό από την άλλη 3-4 κλωστές μόνο. Το πιθανότερο είναι αυτό μπορεί και κάτι άλλο. Ευχαριστώ πάντως.
Είναι όντως πολύ πιθανό να συνέβη γι' αυτό το λόγο. Στην αρχή η θερμοκρασία ήταν σωστή και ξεκίνησε η εκκόλαψη αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να διατηρηθεί σε σταθερά επίπεδα επειδή δεν το επέτρεψε τοίχωμα της φωλιάς.
 
Back
Top