Αναπαραγωγή Νεοσσοί για πρώτη φορά

Εγγραφή
18 Φεβ 2009
Μηνύματα
22
Πόλη
Πετρούπολη
καλησπέρα σε όλους! Καταρχην θα ήθελα να πω πως το site σας με έχει βοηθήσει πάρα πολύ αυτό τον καιρό καθώς δίαβαζα πολυ ενδιαφέροντα αρθρα τα οποία και με βοήθησαν. Γι αυτόν το λόγο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά και να μοιραστώ μαζί σας πως από χτες το βράδυ έχω νεοσους απο ένα ζευγάρι καναρίνια, ενω είμαι σε αναμονη για ακόμη δύο ζευγάρια που κλωσσάνε! Είμαι πολυ χαρουμενος γιατι προσπαθω από πέρισυ και φαίνεται πως από τότε που έγινα μέλος έμαθα περισσότερα για την φροντίδα τών πτηνών μου και μπόρεσα να τους προσφέρω καλύτερες συνθήκες και αυτό το χρωστω σε σας.
Ζητώ συγνώμη που δεν δεν συμμετείχα σε συζητήσεις, αλλα ήταν επιλογή μου να μάθω πρώτα καλύτερα τους κανόνες και την λειτουγια και να ψαξω ώστε να μην ρωτάω και εγω πράγματα που έχουν ειπωθει σε παλαιοτερες συζητήσεις.. Και παλι σας ευχαριστω και συντομα θα εχετε και νέα...
 
Nα τα χαιρεσαι. Σου ευχομαι να τα καμαρωσεις και στα κλαδακια. Ειναι απιστευτη εμπειρια και οσες φορες και αν το ζησεις την ιδια χαρα και ευτυχια θα νιωθεις.
 
ευχαριστω φιλε!
πάντως μεχρι στιγμης εχουν βγει τα 4! βεβαια η καναρα ειχε κανει 6 αυγα... Τα 2 που μενουν τι θα γινουν; Θα ταιστουν στους νεοσσους απο την μαμα τους ή πρεπει να τα βγαλω;
 
τα 2 αυγα αστα για μερικες μερες στην φωλια οπως ειναι τα μικρα θα τα ταισει η καναρα με επιμελεια μην ανυσηχεις δωσε αυγοτροφη και φρεσκο αυγο και το μειγμα σπορον καθημερινα φρεσκο νερακι και εισαι οκ!
 
ωραια βαλε και καμμια φωτο να τα δουμε και εμεις. Να σου ζησουν
 
φωτο θα βγαλω συντομα, απλα δεν ηθελα να τα ενοχλησω πολυ αυτες τις μερες, μονο καθαρισμα εχω κανει μια φορα, συντομα λοιπον θα δειτε τα μικρουλια!
 
Back
Top