Αναπαραγωγή Νεοσσοι 35 ημερων τσακωνονται μεταξυ τους

Εγγραφή
13 Δεκ 2008
Μηνύματα
616
Πόλη
Νέο Ηράκλειο
καλησπερα σε ολους σαν καινουρια στο χωρο των πτηνων θελω παλι την βοηθεια σας εχω 2 μωρακια λοιπον 35 ημερων που με τα χιλια ζορια καταφερα να τα χωρισω απο τους γονεις γιατι δεν ετρωγαν μονα τους αλλα σιγα σιγα με το μιλαρακι εμαθαν κ τα εβαλα σε δικο τους κλουβι κ ενω πηγεναν ολα μια χαρα ξαφνικά απο χτες αρχισαν τα μικρα να τσακονοντε μεταξυ τους κ στην αρχη νομιζα οτι ηταν παιχνιδι μεχρι σημερα ειδα το 1 απο τα μικρα να κραταει το 1 ποδαρακι του στον αερα προσεξα οτι το αλλο πηγαινε συνεχεια κατω απο το κλαδακι του τσιμπαγε το ποδι κ προσπαθουσε να του τραβιξει το νυχι...😱 του τραβα τραβα το κακομοιρο😕 τωρα δεν μπορει να το πατησει καλα κ το φιλαει... Φοβηθηκα οτι θα γινει χειροτερα κ το εβαλα παλι στην ζευγαρωστρα με το χωρισμα. Γιατι του εκανε επιθεση; 😱 δεν καταλαβαινω σας παρακαλω τα φωτα σας κ συγνωμη αν σας κουρασα☹
 
Δοκιμασε να τα χωρισεις μεταξυ τους. Μηπως το κλουβι που τα εβαλες ειναι μικρο για δυο πουλια; Συνηθως τετοιες συμπεριφορες βλεπουμε οταν υπαρχει μικρο χωρος για πολλα πουλια μαζι.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να δημιουργει νευροκοτητα και στρες στα πουλια.
 
Βάσω καθώς μεγαλώνουν τα πουλιά διεκδικεί το καθένα τον δικό του χώρο. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να τα χωρίσεις σε ξεχωριστά κλουβιά για να νιώθουν πιό άνετα και ασφαλή.
 
τα χωρισα αλλα το κλουβι δεν ηταν μικρο σε ζευγαρωστρα τα ειχα κ τα δυο μαζι υπαρχει περιπτωση να ειναι κ τα δυο αρσενικα κ να τσακωνονται γι αυτο;(για το πιο θα κυριαρχισει;)
 
Νομιζω οτι ειναι πολυ μικρα για να τσακονωνται επειδη ειναι αρσενικα. Το πιο πιθανο ειναι αυτο που λεει η georgina. Το καθενα να θελει το χωρο του.
 
Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα! Παντως να το παρακολουθησεις λιγο. Σιγουρα θα προλαβεις καταστασεις.
 
Back
Top