Αναπαραγωγή Νεοσσος love bird

steliosgeo

PB New Member
Πόλη
Περιστέρι
πριν δυο μηνα το love bird μου γεννησε 1 πουλακι και σημερα το βγαλα εξω το κρατησα στο χερι μου και το ξαναβαλα μεσα υπαρχει περιπτωση να μη ταιζει η μανα

αν δεν τάιζε 2 μήνες δεν θα ζούσε τώρα το πουλάκι...
χαλάρωσε και απόλαυσέ το...
δύο μήνες νηστικό είναι πάρα πολύ! 🙄

An katalaba kala Stelios seleis na ksereis, mipos i Mana stamatai tora, pou to pires sta xeria na taisei ;

Se 99% tis periptoseis ta poulia den stamatane na taisoune ta mikra. Den exoune problima an perneis ta mikra sta xeria sou. Bebaios tous enoxlei an to kaneis 20 fores tin mera.

ευχαριστω παιδια αλλα τωρα θελω να ρωτησω αν μπορω να το μαθω να μιλαει και να τρωει απο το χερι μου

Να μιλήσει λίγο δυσκολο! Ta Lovebirds δεν συνηθιζουν να μιλάνε. Σαφώς και μπορείς να το εξημερώσεις, να τρωει απο το χερι σου και να παιζετε...)

Να τρωει απο το χερι σου, να παιζει μαζι σου και να καθεται να τον πιανεις ναι. Να μιλαει οχι, τα Lovebirds δεν μιλανε. Αλλα ολα τα αλλα θα σε γεμισουνε σιγουρα! Να τον πιανεις καθε μερα μια-δυο φορες για κανενα δεκαλεπτο και να το χαιδευεις και να του μιλας ηρεμα. 😉

Συνφωνώ με τον Ανέστη και προσθέτω ότι καλό θα ήταν στο χέρι σου να έχεις αγαπημένες του λιχουδιές (ηλιόσπορο, μήλο κ. Α.) για να τον δελεάζεις :D

Back