Γενικά Νεο πουλάκι στο κλουβάκι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης kbibikos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kbibikos

PB Member
Πόλη
Αιγάλεω
Καλησπέρα σε ολους τους φιλους. Απο σήμερα στη παρεα των φιλων μου (φτερωτων) εβαλα και ενα κοκκινο καναρινακι. Ελπίζω να τα πάνε καλα μεταξύ τους. :)

Να το χαίρεσαι φίλε μου (και γειτονάκι μου) :), δέν θα ήταν καλύτερα προτού το βάλεις να γνωρίσει την υπόλοιπη παρέα να το έχεις για λίγο καιρό σε καραντίνα μέχρι να βεβαιωθείς οτι είναι υγιείς αλλά και να αρχίζει να συνηθίζει το καινούριο περιβάλλον 🙂

συμφωνω με τον σταματη κωστα επρεπε να το βαλεις σε καραντινα για πολλους λογους κα ιτο αμελησες

καλησπέρα παιδια. το πηρα απο ενα φιλο με δαχτυλιδη, και δεν το εχω στο ιδιο κλουβι με τα αλλα πουλια το καθε ενα ειναι σε ξεχωριστω κλουβι, απλα ειναι κοντα το ενα με το αλλο. Θα υπάρξη προβλημα ετσι;

βεβαια δεν μεταφερονται τα μικροβια μονο με την επαφη αλλα και με τον αερα φιλε κωστα

συμφωνω αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες χωρου. Οποτε το ρυψωκινδυνευω. Ο Θεος βοηθος. Παντως ο τυπος ειναι φοβερος.

Κώστα να σου ζήσει το φιλαράκι σου! Και σου εύχομαι σύντομα να απολαύσεις και το γλυκό τραγούδι του! Περιμένουμε να το γνωρίσουμε! 🙂

Back