Διατροφή Νερό με χλώριο στα πουλιά μας

brasidass

PB New Member
Εγγραφή
1 Μαρ 2008
Μηνύματα
26
Πόλη
Αθήνα
Για σας παιδιά.
Οπός όλοι ξέρουμε το νερό που πίνουμε περιέχει μεγάλες ποσότητες χλώριου αλλά και άλλες βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό μας,Το ίδιο νερό δίνουμε στα παιδιά μας αλλά και στα πουλάκια μας, είναι σωστό?
Έχω δοκιμαστικά στο σπίτι ένα φίλτρο νερού που καθαρίζει κατά 99%το νερό, πραγματικά είναι μεγάλη η διάφορα είναι σαν να πίνω κατευθείαν από πηγή και δεν μυρίζει καθόλου, έκανα τεστ με χλωριομετριτη και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά ακόμη και στα εμφιαλωμένα!
Μήπως πρέπει να προσέχουμε λίγο παραπάνω ;
 
βρασιδα πες μας κα ιποσο το πηρες το φιλτρο αλλα και ποιας εταιρειας ειναι γιατι δεν νομιζω να ειναι διαφημιση κατι οπου θα ειναι για το καλο ολως μας, σταυρο αν διαφωνεις σβησε το ποστ μου ελευθερα
 
αυτο το εχω παρατηρησει και εγω και χρησιμοποιω στην βρυση μου φιλτρο πραγματικα αλλαζει τελοιος το νερο ειναι ποιο ελαφρη και πανω απο ολα δεν μυριζει αλλα και δεν βλαπτει τοσο πολυ το δικο μου φιλτρο ειναι ενα κοινο φιλτρο απο το supermarket.
 
το προβλημα με τα φιλτρα ρε παιδια ειναι πως δουλευουν σωστα τις πρωτες φορες
μετα εχωντας παρακρατησει αρκετες απο ουσιες και μικροβια μπορει η συγκεντρωση
στο νερο που μας δινουν ναναι μεγαλυτερη απο οτι χωρις φιλτρο, αυτα μου εχει
πει ενας υποτιθεται ειδικος (χημικος)
 
τεο σωστο αυτο ισχυει αλλα οχι για ολα τα φιλτρα, καποια κανουν πολυ καλη δουλεια κα ιμονιμα αρκει να εχεις σωστη συντηρηση, ποια ειναι ομως αυτα βρε παιδια να μαθουμε
 
Καλημέρα
Όπως σας είπα και χθες το φίλτρο το έχω δοκιμαστικά, μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αλλαγή του νερού και γιαυτο το συζητώ μαζί σας.
Δεν ειναι της πλακας απο σουπερ μαρκετ! Η τιμή του είναι αρκετά τσουχτερή 800 και γιαυτο είναι προς δόκιμη ακόμη, είναι για μόνιμη εγκατάσταση στο σπίτι, έχει δίκια του βρύση και αλλάζουν το εσωτερικό φίλτρο κάθε 10000 λίτρα νερού.
 
Ευχαριστώ Σταύρο,
Κάνουν την ιδία δουλεία απλός είναι πιο συμμαζεμένο, το ανταλλακτικό του αντέχει όπως είπα 10000 λίτρα νερού και στοιχίζει 140 εύρο
 

Συνημμένα

  • Εικόνα.webp
    Εικόνα.webp
    16,8 KB · Προβολές: 95
Back
Top