Video Νοημοσύνη περιστεριού

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Βουλιαγμένη
Το βίντεο γυρίστηκε σε πραγματικό εργαστήριο, βλέπουμε το περιστέρι να προσπαθεί να λύσει το διάσημο πρόβλημα του Wolfgang Kohler <κουτί και μπανάνα>
(1887-1967 ψυχολόγος, εργάστηκε κάνοντας πειράματα με προβλήματα σε πιθήκους ).

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Άλλα βίντεο-τεστ που αποδεικνύουν την ευφυΐα τους

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

έχω ακούσει απο περιστεράδες πως έχουν δει περιστέρια που ακόμη και στον αέρα κάνουν ότι σχηματισμό τους λέει απο κάτω ο ιδιοκτήτης τους.
Επίσης τα δικά μου όταν χτυπάω παλαμάκια πετάνε και όταν σφυρίζω γυρνάνε πίσω... αλλά απο ότι φαίνεται μπορούν να κάνουν ακόμα περισσότερα πράγματα!

Φοβερά βίντεο! Εγώ πιστεύω πως όλα τα ζωάκια μας από κουνέλακια μέχρι καναρίνια, έχουν πιο υψηλή νοημοσύνη απ όσο νομίζουμε εμείς. Αρκεί να τους δώσουμε τα απαραίτητα ερεθίσματα και την ευκαιρία να μας το αποδείξουν. Αλλά τους τα δίνουμε όλα στο χέρι και βολεύονται! 😛

...Αρκεί να τους δώσουμε τα απαραίτητα ερεθίσματα και την ευκαιρία να μας το αποδείξουν. Αλλά τους τα δίνουμε όλα στο χέρι και βολεύονται! 😛
Βασικά δεν ασχολούμαστε (με αυτό το θέμα), αλλά και μόνο αν τα παρατηρούμε, μας δίνεται η δυνατότητα να καταλάβουμε πόσα αντιλαμβάνονται.

Back