Γενικά Νομίζω ότι ο Ερμής δεν κοιμάται

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης scorpina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

scorpina

PB New Member
Εγγραφή
2 Απρ 2009
Μηνύματα
9
Πόλη
Τρίκαλα
Έχω τον Ερμή 2 μέρες τώρα. Και τα 2 βράδια έκλεισα τα φώτα κατά τις 12. Πήγα για ύπνο και τον άφησα μόνο του να κοιμηθεί. Μέσα στο δωμάτιο σκοτάδι. Τα πρωίνα στις 8:30 ήταν ξύπνιος. Ξέρω ότι χρειάζεται 10-12 ώρες ύπνο. Μήπως είναι ακόμα νωρίς γι'αυτό δεν κομάται καθόλου ή λίγο;
 
Μπορεις να σκεπασεις το κλουβι με ενα σεντονι την ωρα που κοιμαται ή που θελεις να κοιμαται και να τοποθετησεις το κλουβι σε μια γωνια για να εχει περισσοτερη προστασια! Για προσπαθησε το αν μπορεις.. Οι περισσοτεροι απο δω μεσα ετσι κανουν !
 
Επίσης θα ήταν καλό να τον σκεπάζεις λίγο νωρίτερα. Κατά τις 10 ας πούμε. Δώστου εσύ τη δυνατότητα να κοιμηθεί 10 ώρες και αυτός θα τη βρει την άκρη όταν αισθανθεί άνετα με τον χώρο και τους θορύβους του.
 
Θα συμφωνησω με τα παιδια, σιγουρα να τον σκεπαζεις με ενα σεντονι ή με ένα πανο και να τον βαζεις πιο νωρις για υπνο. Εγω τον βαζω για υπνο στις 9 το βραδυ και ξυπναει κατα τις 7 το πρωι.
Περιμενουμε να μας πεις τα αποτελεσματα!
 
Kαλο θα ηταν να βαλεις και κανενα φωτακι νυκτος στο δωματιο που θα τον εχεις γιατι τα κοκατιλ φοβουνται πολλες φορες τη νυχτα και αρχιζουν να χτυπιουνται. Ετσι θα νιωθει και περισσοτερη ασφαλεια!
 
Back
Top