Διατροφή Νομος εβρου-μπορω να βρω προιοντα orlux?

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης chit21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

chit21

PB New Member
Εγγραφή
10 Μαρ 2008
Μηνύματα
41
Πόλη
Γλυφάδα
Χθες εστειλα το πρωτο μου μηνυμα στο σαιτ και μεχρι τωρα που εχω διαβασει πανω απο το 50% των θεματων διαπιστωνω ποσο ερασιτεχνης και ασχετος μερικες φορες ειμαι με τα καναρινακια μου γενικα. συγκεκριμενα στο θεμα διατροφης χρησιμοποιω μονο σπορους μειγμα, και αυγοτροφη συνηθως την κιτρινη. αγοραζα ανεκαθεν τα χυμα σακουλακια χωρις να μπω στη διαδικασια να ψαξω κατι επωνυμο... Κριμα γιατι διαπιστωνω διαβαζοντας τα αναλαογα θεματα στο φορουμ οτι ειμαι πολυ "εκτος"...
και τωρα που 8ελω να ζευγαρωσω τα φιλαρακια μου πρεπει να κανω προετοιμασια αναπαραγωγης βασισμενη σε σωστη διατροφη και θα το κανω γιατι στο παρελθον ειχα δυο αποτυχημενες γεννες με κλουβια αυγα που πιθανοτατα να οφειλοταν στην ελλειψη της καταλληλης προετοιμασιας... Καλλιο αργα παρα ποτε!
εν κατακλειδι. Γνωριζει κανεις απο σας στο νομο εβρου που μπορω να βρω προιοντα της orlux (ferti-vit & calci-lux); διαφορετικα καταφευγω στη λυση της παραγγελιας απο το αντιστοιχο σαιτ?
χωρις να γινομαι βαρετος οφειλω να ομολογησω οτι στο σαιτ σας βρηκα απαντησεις σε αποριες που ειχα, ευθυς αμεσως μετα την παραθεση των αποριων μου, συνεχιστε ετσι. χωρια που τα θεματα σας ειναι ειναι η καλυτερη τροφη για μας οσον αφορα την περιποιηση των πουλιων μας.
σας ευχαριστω
 
εμενα το χωριο μου επειγη ειναι σε ενα χωριο της αλεξανδρουπολης και το επισκεπτομε καθε καλοκαιρι για 2 μηνες περιπου και καθε χριστουγεννα τα προιοντα τα αγοραζω απο μαγαζια μεσα απο την πολη της αλεξανδρουπολης και τα περισσοτερα εχουν προιοντα της orlux. Μια και το εφερε το θεμα κοντα στο σουφλι εχω μια θεια μου που την επισκεπτομαι πολυ συχνα.
 
To μόνο που μπορώ να συμπληρώσω είναι ότι υπάρχει ένα κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη κοντά στο ΚΤΕΛ γιά Κομοτηνή.
 
Ξέρω 4 pet shop στην Αλεξανδρούπολη. Το ένα είναι αυτό που λέει ο ΙΟΑ, τα υπόλοιπα είναι: στην Εθν. Αντιστάσεως στο ύψος της Υψηλάντου, στην Καβύρη (κάθοδος) και ένα κοντά στη Μητρόπολη. Νομίζω το τελευταίο είχε προιόντα της Orlux αλλά δε θυμάμαι με σιγουριά. Αν δε σε βολεύει ή δε σε συμφέρει να πας και στο τέλος να μην βρεις, θα είμαι εκεί τέλος του μήνα. Δε μου είναι κόπος να ρωτήσω και να σου πω σίγουρα.
 
καλησπερα και απο εμενα.
και καλος ηρθες στην παρεα μας.
ενα αλλο, μαγαζι ειναι στην καθοδο Μ.Ι. Καβυρη λιγω πριν της εθνικ. Αντιστασης
το οποιο εχει ολοι την γκαμα της ορλουξ .
 
ευχαριστω σε ολους για την ανταποκριση, αυριο κιολας θα κατεβω να ψαξω στην αλεξ/πολη.
 
Back
Top