Γενικά Ξέρει κανείς εκτροφείς budgie;

Χαρηςbudgie13

PB New Member
Εγγραφή
16 Απρ 2016
Μηνύματα
118
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα. Θα ηθελα να παρω ενα ημερο θυληκο budgie 6-7 μηνων. Οποιος ειναι εκτροφεας ή ξερει καποιον ας μου προτεινει. Ευχαριστω!
 
Κάνε άμα θες μια ερώτηση σε αυτόν.
Στον κ. Τζαβέγιο δε ρώτησες;
Στον κ. Κουκλάκη;
Στο εκτροφειο ρωτησα περιμενω απαντηση.
Ο κ. Τζαβεγιος δεν εχει.
Ο κ. Κουκλακης εχει αλλα ακομα δεν ξερει φυλλο.
 
Μου πηρε ο πατερας μου ενα πρασινο αλλα πρεπει να ειναι πολυ μωρο 2-3 μηνων. Το εβαλα μαζι με τον σαμερ γιατι δεν εχω λευτα να παρω αλλο κλουβι.
 
Χάρη, να το χαίρεσαι, αλλά ξέρεις ότι έπρεπε να κρατήσεις καραντίνα. Ένα κλουβί ζευγαρώστρα π.χ. 60εκ, δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ.
Ναι το ξερω. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε λευτα να παρουμε.
 
Ναι το ξερω. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε λευτα να παρουμε.
Χάρη, θέλετε να έρθετε με τον μπαμπά σου, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει νομίζω όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να μπορεί να έχει νόημα η καραντίνα, στη Ν. Σμύρνη, να σας χαρίσω ένα μεγάλο κλουβί (δεν είναι και τεράστιο) για παπαγάλους, κι αν θέλετε και τον ορθοστάτη του (αν και δεν πρέπει το κλουβί να κινείται, οπότε δεν πρέπει να έχουν ορθοστάτη), με διάκενο μεταξύ κάγκελων 1,4 εκ.; Θα μπορούσες εκεί να βάλεις το νέο παπαγαλάκι και άμεσα να καθαρίσεις - απολυμάνεις το κλουβί του άλλου. Το διάκενο δεν θεωρείται και το πιο κατάλληλο, αλλά ας μας πουν οι πιο γνώστες...
 
Ναι, πιστεύω είναι μεγάλο το κενό για budgies, δυστυχώς δεν κάνει.
Να σου ζήσει το πουλάκι!
Πόσο μικρό είναι; Πετάει; Το ταΐζεις με κρέμα;
 
Χάρη, θέλετε να έρθετε με τον μπαμπά σου, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει νομίζω όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να μπορεί να έχει νόημα η καραντίνα, στη Ν. Σμύρνη, να σας χαρίσω ένα μεγάλο κλουβί (δεν είναι και τεράστιο) για παπαγάλους
Σε ευχαριστω αλλα θα παρουμε ενα κλουβι απο εναν φιλο η αυριο η την δευτερα

Πόσο μικρό είναι; Πετάει; Το ταΐζεις με κρέμα;
Ναι πεταει κανονικα. Ειναι πρασινο αλλα στα φτερα του εχει και γκρι πουπουλα. Τρωει σπορακια κατω στην αμμο και εχθες εφαγε και απο την ταιστρα. Ο χαλινος ειναι ελαφρα γαλαζιος και λιγο ασπρος γυρω απο τα ρουθουνια λογικα κοριτσι ειναι.
 

Συνημμένα

  • rsz_img_20170506_112340.webp
    rsz_img_20170506_112340.webp
    26,2 KB · Προβολές: 35
Σε ευχαριστω αλλα θα παρουμε ενα κλουβι απο εναν φιλο η αυριο η την δευτερα
Εντάξει, ούτως ή άλλως δεν ήταν και κατάλληλο. Το θέμα όμως τώρα είναι ότι η καραντίνα ίσως να μην έχει και νόημα, αν και δεν μπορώ να στο πω με βεβαιότητα, διότι κάποιες κολλητικές ασθένειες δεν μεταδίδονται στην αρχή, αλλά έπειτα. Τέλος πάντων ας μην σκεφτόμαστε (σκέφτομαι) αρνητικά.
 
Κουκλάκι είναι να σου ζήσει! Έχει δίκιο ο Γιάννης περί καραντίνας, ιδίως που είχες πρόσφατη απώλεια.
Ενώνω τις ευχές μου κι εγώ, να μην είναι τίποτα :)
 
Πρεπει να ειναι μικρο σε ηλικια γιατι στα φτερα του εχει γκρι πουπουλα. Στο ενα φτερο του φαινεται και το δερμα του λιγο. Πρεπει να το ειχαν δαγκωσει. Ευχαριστω!
 
Πρεπει να ειναι μικρο σε ηλικια
Αυτό είναι σίγουρο, φαίνεται από τις μαύρες γραμμές του κεφαλιού, που ξεκινάνε από πολύ μπροστά, σχεδόν πάνω από τα μάτια. Αργότερα το πτέρωμα του κρανίου θα παραμείνει καθαρό μονόχρωμο.
 
Καλησπερα! Η μικρη ειναι υγιεστατη! Παιζει ολη την ωρα. Ολη την ωρα ομως.. Εφαγε μισο μαρουλι, τρωει αυγοτροφη και σπορους μαθαινει σιγα σιγα. Μηλο δοκιμασε. Θα τους παρω και βλητα, αντιδια να τους βαζω!
 
Back
Top