Γενικά Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό στο δαχτυλίδι καναρινιού

dimitra_1980

PB Member
Εγγραφή
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
548
Πόλη
Αθήνα
Το καναρίνι μου έχει στο πόδι του ένα ασημί δαχτυλίδι που γράφει επάνω 03 και λίγο πιο δίπλα 10. Ξέρει κανείς τί σημαίνει αυτό?Μήπως οτι εκκολάφθηκε το 2003?
 
Τέτοια δαχτυλίδια ασημί χρώματος κυκλοφορούν στο εμπόριο και έχουν πάνω τους μόνο τη χρονιά και αύξων αριθμό. Απευθύνονται σε εκείνους που δεν είναι μέλη συλλόγων αλλά θέλουν να τηρούν κάποιο αρχείο για τα πουλιά τους. Δες καλύτερα μήπως το 03 είναι 08 και δεν φαίνεται καλά ο αριθμός.
 
Το πουλάκι όπως έχω πεί το βρήκα πριν λίγο καιρό στο μπαλκόνι μου. Γράφει 03.Άρα δηλαδή είναι πολύ μεγάλο, έτσι;
 
Έχει γεννηθεί το 2003.:) Δεν είναι δα και τόσο μεγάλο, έχει χρόνια να ζήσει ακόμα, δεν θα ψοφήσει και αύριο. 😉
 
5 με 6 χρόνια έχω διαβάσει οτι ζουν τα καναρίνια. Δεν αληθεύει αυτό?
 
Ένα καναρίνι μπορεί να γίνει δέκα χρόνων ή και μεγαλύτερο! Παίζει ρόλο η φροντίδα που θα του προσφέρουμε και οι συνθήκες διαβίωσής του! 🙂
 
γεια σε ολους! Εχω πολλα χρονια καναρινια κ τα αγαπω πολυ ειναι εξαιρετικα πλασματακια! Τεσπα στο ψητο...ηθελα να ρωτησω οταν με το καλο ξαναβγαλω μικρα, που μπορω να βρω δαχτυλιδια(κλειστα κυριως) για να τους περασω στο ποδι. Πρεπει να αναφερω πως δεν ανηκω σε συλλογο ουτε ειμαι μελος πουθενα και πως το θελω για αισθητικους λογους κ πως με ενδιαφερει μονο το ετος γεννησης! Ευχαριστω προκαταβολικα!
 
Γειά σου Γιώργο,:)
τα δαχτυλίδια από pet shop φέρουν μόνο τον αύξοντα αριθμό του πουλιού ενώ τα δαχτυλίδια από σύλλογο φέρουν έτος γέννησης, τον κωδικό σου, τον αύξων αριθμό του πουλιού κα.

Άρα για να βρεις δαχτυλίδια που να αναγράφουν το έτος γέννησης πρέπει να γίνεις μέλος σε κάποιο σύλλογο.
 
Συγνώμη αλλά τι εννοείς Γιώργο λέγοντας: το θέλω για αισθητικούς λόγους; 😕
 
Για τη χρονολογία το θελω! Τα υπόλοιπα αφηστε τα, ειναι σαχλαμάρες του αδερφού μου! Εγω κοιμόμουν οταν εκανε το thread! Ευχαριστώ ShadyLady για τις πληροφορίες!
 
Back
Top