Γενικά Ξέρετε κάποιον εκτροφέα budgie στη Θεσσαλονίκη;

Antiateira

PB New Member
Πόλη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλησπέρα,

Το συγκεκριμένο budgie ψάχνει συντροφιά. Αν έχετε κάποιον εκτροφέα στην Θεσσαλονίκη, να προτείνετε παρακαλώ.
Είναι σίγουρα πάνω από 1 έτος. Αν κάποιος μπορεί να προσδιορίσει την ηλικία του, καλοδεχούμενη η άποψη του. Είναι ήμερο, κάνει πτήσεις και δεν φοβάται τίποτα. Ψάχνουμε για συντροφιά, να είναι εξίσου ήμερο και να έχει παραπλήσια ηλικία. Δακτυλίδι δεν φοράει, για περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστώ

Συνημμένα

• εικόνα_Viber_2024-11-13_14-32-05-867.webp
    εικόνα_Viber_2024-11-13_14-32-05-867.webp
    58,9 KB · Προβολές: 20
  • εικόνα_Viber_2024-11-13_14-32-01-755.webp
    εικόνα_Viber_2024-11-13_14-32-01-755.webp
    59 KB · Προβολές: 20
  • Like
Αντιδράσεις: jk1980
Καλησπέρα,

Το συγκεκριμένο budgie ψάχνει συντροφιά. Αν έχετε κάποιον εκτροφέα στην Θεσσαλονίκη, να προτείνετε παρακαλώ.
Είναι σίγουρα πάνω από 1 έτος. Αν κάποιος μπορεί να προσδιορίσει την ηλικία του, καλοδεχούμενη η άποψη του. Είναι ήμερο, κάνει πτήσεις και δεν φοβάται τίποτα. Ψάχνουμε για συντροφιά, να είναι εξίσου ήμερο και να έχει παραπλήσια ηλικία. Δακτυλίδι δεν φοράει, για περισσότερες πληροφορίες.

Ευχαριστώ
Δες εδώ
Ρώτησε @Geokilkis κ @MixalisGiannena

Επειδή κανένας δεν απαντάει, μήπως γνωρίζετε τότε ένα καλό pet shop για την αγορά ενός budgie?

Επειδή κανένας δεν απαντάει, μήπως γνωρίζετε τότε ένα καλό pet shop για την αγορά ενός budgie?
Ρώτα την Ειρήνη αν έχει διαθέσιμα budgie στο πετ σοπ που εργάζεται @Irene chatzimichail
Το πετ σοπ δεν το ξέρω αλλά είναι καλό γιατί τα πουλάκια τα φροντίζει η Ειρήνη.

Τελευταία επεξεργασία:
Ρώτα την Ειρήνη αν έχει διαθέσιμα budgie στο πετ σοπ που εργάζεται @Irene chatzimichail
Το πετ σοπ δεν το ξέρω αλλά είναι καλό γιατί τα πουλάκια τα φροντίζει η Ειρήνη.
Σ ευχαριστώ πολύ Μαίρη ,έχω 5 μικρής ηλικίας αν θέλει το κορίτσι μπορεί να μου στείλει μήνυμα να έρθει να τα δει

Το μπατζι σας είναι γύρω 10 μηνών περίπου πιρομενο. Ημέρα αυτήν τη στιγμή δεν έχω,μόνο άγρια αν έχεις ενδιαφέρον

Το μπατζι σας είναι γύρω 10 μηνών περίπου πιρομενο. Ημέρα αυτήν τη στιγμή δεν έχω,μόνο άγρια αν έχεις ενδιαφέρον
Όχι, ο συνάδελφος θέλει ήμερο. Υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλους του έτους να έχετε;

κ. Τακίδου, πείτε και σε εμάς για να μάθουμε, ποια σημάδια είδατε και λέτε ότι είναι περίπου 10 μηνών;

Back