Συμπληρώματα Ξέρετε τις βιταμίνες vitapol;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kimi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kimi

PB Member
Εγγραφή
22 Δεκ 2007
Μηνύματα
619
Πόλη
Λαμία
Πολλες φορες αγοραζω συμπληρώματα διατοφής για τα καναρινια μου. Τα βάζω 2 φοές την εβδομάδα στην βασική τους τροφή. Και αυτές είναι οι vitapol. Τις ξέρετε; :)
 
Εγω προσωπικα δεν τις γνωριζω αλλα υπαρχουν πολλα συμπληρωματα. Για πες μας λιγα περισσοτερα ειναι βιταμινες,ιχνοστοιχεια τι ακριβως; Παντως πλεον μπορεις να βρεις σπορους και αυγοτροφη με ολες τις απαραιτητες βιταμινες και ιχνοστοιχεια. Προσωπικα ειμαι της αποψης οτι τα συμληρωματα πρεπει να δινονται συστηματικα στην αναπαραγωγη, στη πτερροροια και στην αποθεραπεια, για ειδικους λογους.Αλλιως μπορει να βλαψουμε το συκωτι του πουλιου απο τις λιποδιαλυτες βιταμινες οπως η Α, η D, η K και η E. Οποτε με μετρο τα συμπληρωματα και σε ειδικες περιπτωσεις κατα την δικη μου αποψη.
 
Εγω αυτες που εχω παρει ειμαι μουρουνελαιο κ για το χρωμα. Τα σακουλακια ειναι μικρα κ η τροφη ειναι σαν το καναβουρι-κεχρι που τρωνε. Ακομα εχω παρει ασβεστιο ειναι μικροι γκριζοι σποροι κ για το κελαιδισμα που ειναι μαυρη τροφη.
 
Εγω αυτες που εχω παρει ειμαι μουρουνελαιο κ για το χρωμα. Τα σακουλακια ειναι μικρα κ η τροφη ειναι σαν το καναβουρι-κεχρι που τρωνε. Ακομα εχω παρει ασβεστιο ειναι μικροι γκριζοι σποροι κ για το κελαιδισμα που ειναι μαυρη τροφη.
Υπάρχει τρόπος να μάθεις και, τί είναι αυτό που δήνεις στα πουλιά σου,
αλλά, και, τί ιδιότητες και θρεπτική αξία, έχει.
Χρειάζεται κάποιος κόπος βέβαια να το ψάξεις, αλλά δεν γίνεται να μή
γνωρίζεις τουλάχιστον τις ονομασίες όλων αυτών που τρώνε
τα πουλιά σου, γιατί έτσι δεν είναι εύκολο ούτε να καταλάβει κανείς
γιατί μιλάς, αλλά ούτε και να σε βοηθήσει ουσιαστικά, σε περίπτωση
που υπάρξει τέτοια ανάγκη.:)
 
Απ οτι μου εχουν πει στα πετ ειναι οτι τα βαζω στην κοινη τροφη. Αργοτερα θα ανεβασω φωτο το σακουλακι.
 
Αυτές είναι οι βιταμίνες:

vitacg1.th.png
 
λοιπον η εταιρια ειναι πολωνικη vitapol.pl το προιον ειναι το vitapol vitaline super color και αν καταλαβαινω πανω κατω απο μεταφρασμενη σελιδα παρομοιου προιοντος της σειρας εχει 45% σπορους δημητριακων (μαλλον κεχρι ) 35% σπορους ελαιουχους και παπρικα (;) 20%. Προφανως σαν χρωστικη(επιτρεπεται 😉 εμπλουτισμενη λεει με φυσικες βιταμινες (σε παρομοιο προιον ειχε γυρη).

ξετρυπωσα και τον εισαγωγεα εδω ειναι : ΛΥΔΙΑ ΕΠΕ
Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ 1 Τ. Κ. 15451
Ν. ΨΥΧΙΚΟ
Τηλ. 2106726480 Fax 210 6748929
 
Exω παρει κ αλλες. Μια που εχω παρει οπως ειπα κ πανω ειναι για κελαιδισμα. Το βαζω μονο στααρσενικα. Τρελενονται για το ασβεστιο.
 
Back
Top