Ασθένειες Ξαφνικά και ενώ χθες κελαηδούσε σήμερα πέθανε

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kikh_s81
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kikh_s81

PB New Member
Εγγραφή
1 Σεπ 2017
Μηνύματα
10
Πόλη
Ξάνθη
καλησπέρα, ειχα δυο καναρινια πορτοκαλί σε ξεχωριστά κλουβάκια το ένα πιο μικρό απο το άλλο ηλικιακά. Εδω και κανένα μήνα επειδή εχει καλές μέρες ξεκίνησα και τα έβγαζα στο μπαλκόνι. Καθε μέρα καθαρό νερό κ μπανιερα για μπάνιο και το απόγευμα τα παιρνω μέσα. Σημερα ξαφνικά κ ενώ χθες κελαηδούσε μια χαρά έως το βράδυ, απο το πρωί μου φάνηκε το μικρό λίγο περίεργα ήσυχο και το βρήκα πριν λίγο πεθαμένο. Μηπως μπορεί κάποιος να μου πει γιατί; Τι μπορεί να έκανα λάθος; Πραγματικα στεναχωρέθηκα τόσο πολυ και προσπαθώ μα καταλάβω το λόγο. Δεν ειναι η πρώτη φορά που εχω καναρινια και όλα ζούσανε χρονια.
 
Καλημέρα, εχω πλέγμα στα κλουβιά, αλλά κ δεν είχε ούτε πούπουλα, ούτε αίματα η κάτι άλλο που να δείχνει επίθεση.
Χθες καθάρισα τα κλουβιά,όπως κάνω παντα κ το μόνο διαφορετικό ειναι ότι ψέκασα για ψείρες το κλουβι κ το καναρίνι αλλά ειναι κάτι που το κάνω απο περυσι. Να το πείραξε αυτό?
 
Ποιό σκεύασμα για ψείρες χρησιμοπoίησες; Είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησες πέρυσι;
 
ψέκασα για ψείρες το κλουβι κ το καναρίνι αλλά ειναι κάτι που το κάνω απο περυσι. Να το πείραξε αυτό?
Αν και δεν ξέρω με τι ψέκασες και σε τι απόσταση, θεωρώ πολύ πιθανό το εντομοκτόνο να προκάλεσε τον θάνατο του καναρινιού.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι το ίδιο με περυσι, μου το έδωσε το κατάστημα κ μου είπε ότι ειναι απόλυτα ασφαλή για τα καναρινια. Pinex pump spray. Προσπαθησα να ανεβάσω φωτό αλλά δεν με αφήνει.
 
Ναι αυτο γραφει Κ πάνω εντελώς ακίνδυνο για τα πτηνα
Ναι, το είδα. Το πρόβλημα με όλα αυτά είναι και να μην ψεκάσει κανείς πάνω στο πρόσωπό τους.. Αλλά και στην ενδεικνυόμενη απόσταση που αναγράφεται στη συσκευασία, φαντάζομαι όχι κοντά στις τροφές τους κλπ. Αλλά υποθέτω ότι όλα αυτά έγιναν από πλευράς σου και προφανώς ο ψεκασμός ήταν μια τυχαία συγκυρία.
 
Παιδιά αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο ενδείκνυται μόνο για κλουβιά κ εξοπλισμό.
 
Τι διάβασα πολυ καλα και πρόσεξα πως το ψέκασα.Αλλα τι να πω...
 
Καλησπέρα, δεν θυμάμαι καλά που, όμως διάβασα κάποιον εκτροφέα του εξωτερικού που ανέφερε πως έπαθε μεγάλη ζημια από αντιψειρικό. Μήπως θυμάται κάποιος καλύτερα;
 
Καλησπέρα, δεν θυμάμαι καλά που, όμως διάβασα κάποιον εκτροφέα του εξωτερικού που ανέφερε πως έπαθε μεγάλη ζημια από αντιψειρικό. Μήπως θυμάται κάποιος καλύτερα;
Αφορά άλλο προϊόν (εάν και εφόσον).
https://community.petbirds.gr/threa...ά-του-71-πουλιά-ψεκάζοντάς-τα-με-ardap.27346/
 
Back
Top