Γενικά Ξεκίνημα με νεο κοκατιλ

Ioanna.Iliadi

PB New Member
Εγγραφή
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
23
Πόλη
Αθήνα
Επέστρεψα μετά απο πολύ καιρό με νέο παπαγαλάκι! Τη Δάφνη μου τη ζήλεψε το βαφτιστήρι μου όταν την άφησα εκεί για τις διακοπές μου και δεν ήθελε να την πάρω πίσω. Οπότε έμεινε εκεί. Μόλις χθες αγόρασα νέο κοκατίλ και ξαναρχίζω από την αρχή!
 
Καλη αρχη. Περιμενουμε φωτογραφιες να μας την γνωρισεις. Να σου ζησει.
 
Μόλις ξεπεράσει τον φόβο του/της θα βγάλουμε και φωτογραφίες. Προς το παρόν δεν ξέρω καν αν είναι αρσενικό ή θηλυκό ώστε να αρχίσω να προετοιμάζω και όνομα. Προς το θηλυκό πάει πάντως γιατί βλέπω να μην είναι πολύ έντονο το χρώμα στα μάγουλα, αλλά δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Θα περιμένουμε :) Στη φωτογραφία που έχω είναι πάντως η Δάφνη, που έμεινε στο βαφτιστήρι μου
 
να σου ζησει, αχ πεσ μου τα βηματα που κανεισ καθε μερα. Για εξοικιωθει μαζι σου αν σου ειναι ευκολο να μου στελνεισ... Εχο 2 κοκατιλ εγω τα πηρα πριν 2 βδομαδεσ... Εχο κ 2 καναρινια... Εδο κ 6 μηνεσ αλλα ποτε... Ουτε παλιοτερα δν καταφερα να εξοικιωσω πουλι, απλα στεναχωριμαι να περνω μονο ενα θελω να τα χω ολα ζευγαρακια.. Δν λεω καλη η παρεα του ανθρωπου, αλλα; κ αυτα νομιζω θελουν το ημισι τους... Επειδη κ στην ζωη μου ειμαι ετσι δν την θελω την μοναξια ετσι νιωθω κ γιαυτα... Αν ειναι εθκολο να με χεισ ενημερη, ευχαριστω!1
 
Μου έδωσες ιδέα. Θ ακρατήσω κάτι σαν ένα ημερολόγιο των πρώτων ημερών, τόσο για να ακούσω και τις απόψεις των άλλων όσο και για να δούμε πόσο καιρό μπορεί να πάρει και τι θα πρέπει να κάνω για να το εξημερώσω!
 
Ιωάννα καλορίζικο να το χαίρεσαι! Kαι αυτό του avatar σου κουκλάκι είναι, όπως όλα τα cockatiels!
 
Να το χαίρεσαι! Τι χρώματα έχει το καινούριο; Περιμένουμε φωτογραφίες, μόλις συνηθίσει τον χώρο και σένα και νοιώσει πιο άνετο!
 
Back
Top