Γενικά Ξενοδοχείο που δεν επιτρέπει ζώα, εννοεί και τα πουλιά;

Wannabe19

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας, έχω μια απορία σαν καινούργιο μέλος μιας και έρχεται το καλοκαίρι. Έχω ένα κοκατιλ περίπου 11 μηνών. Το καλοκαίρι πρόκειται να φύγω για σεζόν, βέβαια το ξενοδοχείο γράφει ότι δεν επιτρέπει ζώα. Οπότε αναρωτιέμαι γενικά , αυτό περιλαμβάνει μόνο τα άτομα που έχουν κατοικίδια σκύλους και γάτες ή εννοεί όλων των ειδών ζώα?.
Διότι μου φαίνεται λίγο παράλογο εφόσον το ζωάκι βρίσκεται σε κλουβί.
Ευχαριστώ πολύ όσους το διαβάσουν

Εγώ πάντως που ταξιδεύω σε νησιά κάπου στα 4 χρόνια με τα παπαγαλάκια μου, ενώ όπου πηγαίναμε να μείνουμε συνήθως απαγορεύονταν τα κατοικίδια, μετά από τηλέφωνο καταλήγαμε πάντα να μας λένε πως εννοούν μόνο σκύλους και γάτες. Άρα δεν πιστεύω πως θα υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο σίγουρα πρέπει να ρωτήσεις για να σιγουρευτείς. 😉

.Διότι μου φαίνεται λίγο παράλογο εφόσον το ζωάκι βρίσκεται σε κλουβί.
Ευχαριστώ πολύ όσους το διαβάσουν
Δεν είναι καθόλου παράλογο να μην δέχονται ούτε πουλιά.
Μπορεί να βρίσκονται κλεισμένα σε κλουβιά τα πουλιά, αλλά έχουν φωνή και.δεν έχουν όλοι τη δική μας ''λόξα'' 😜
Τα κοκατίλ άλλωστε κάνουν δυνατούτσικους και επίμονους ήχους.
Όπως σου είπαν και τα παιδιά μ΄ένα τηλεφώνημα θα βρεις την άκρη ώστε να γνωρίζεις πως θ΄αντιμετωπίσεις την κατάσταση.

αυτο το θεμα/ερώτημα πάντα είχω και συνεχίζω να έχω (κοκατιλ είναι), και καταλήγω στο να μην το παίρνω μαζί μου (.ερχεται η μαμά μου και τα φροντίζει όσο λείπω) για τους εξης λόγους
1 δε θελω να ρίσκαρω να το αφήνω στο ξενοδοχείο μόνο του αν μη τυχόν λειπουμε όλη μερα (και συνήθως λείπουμε)
2 μην ξεχαστουμε να ανοίξουμε καμια μπαλκονόπορτα και το παπαγαλακι είναι εκτός κλουβιου 😱
3 επειδη είναι κοκατιλ, φωναζει πολύ δυνατά 🤪 μπορεί να ενοχλεί
τελικά, όσο είμαστε διακοπες,μου λείπουν αφάνταστα , και περιμενω πως και πως να γυρισω σπιτι κοντά τους 😁
τρελλλλη αγάπη!😆🥰

Back