Ασθένειες Ξεφλούδισμα στο χαλινό budgie

ballerina

PB New Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2019
Μηνύματα
35
Καλησπέρα σε όλους. Εδω και λίγο καιρό ξεφλουδιζει ο χαλινός του budgie μου. Μίλησα και με την πτηνιατρο πoυ έχουμε και μου είπε οτι δεν ειναι κάτι ανησυχητικό,
Σε καποια ομάδα, διάβασα σε αντίστοιχο περιστατικό, ότι μπορώ να βάλω βαζελίνη. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου πει; Σας παραθέτω και φωτογραφια.

ΥΓ: Το Μάιο θα γίνει 6 μηνων και ακόμα δε φαίνεται ξεκάθαρα το χρώμα στο χαλινο. Όταν τον πηρα 2 μηνών, ήταν μωβ ανοιχτό, μετά στο πανω μέρος γαλάζιο και κάτω φαινόταν καφέ και τώρα στις ακρες φαίνεται σαν μωβ. Εχω μπερδευτεί πολυ, το πήρα για αγόρι, μετά η πτηνιατρος μιη είπε για κορίτσι και τώρα περιμένω να σταθεροποιηθεί. IMG_20200429_162928-min.webp
 
Δεν γνωρίζω να σου πω τι είναι αυτό ακριβώς αλλά και εμένα όταν είχα πάρει το μπατζι μου ξεφλουδιζε. Μέχρι που ξεφλουδισε τελείως και τώρα είναι μια χαρά. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό όντως.
 
Το πουλάκι είναι αρσενικό όπως νόμιζες και εμένα επίσης μου φαίνεται υγιές το ράμφος του. Ένα ελαφρό ξεφλούδισμα στο χαλινό δεν είναι ανησυχητικό. Ίσως μπαίνει σε αναπαραγωγική φάση.
 
Back
Top