Διατροφή Ξηροί καρποί σε τροφή καναρινιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MaryPoo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MaryPoo

PB New Member
Εγγραφή
23 Ιουλ 2020
Μηνύματα
233
Πόλη
Λάρισα
Χαίρετε! Σήμερα πήγα να πάρω τροφή για τα καναρίνια από εκεί που παίρνω συνήθως, αυτήν που παίρνω συνήθως, αλλά μόλις την άνοιξα παρατήρησα ότι για πρώτη φορά είχε μέσα ξηρούς καρπούς! Και δεν θα έλεγα ότι η παρουσία τους ήταν διακριτική! Είχε φυστίκι αράπικο κομμένο στη μέση και ηλιόσπορο με το κέλυφος του... αρχικά, έμεινα λίγο κάγκελο γιατί είναι καινούργια προσθήκη! Αλλά το βασικό: το φυστίκι το αράπικο μπορούν να το φάνε; Και τον ηλιόσπορο μπορούν να τον ανοίξουν, γιατί είναι ίσα με το ράμφος τους;!😆 Για σήμερα τους τα έβγαλα, να τα αφήσω την επόμενη φορά;
Ευχαριστώ!
 
Σήμερα πήγα να πάρω τροφή για τα καναρίνια
Μάλλον δεν πρόκειται για συσκευασμένη τροφή, σωστά ?
Από αυτά που γράφεις μάλλον πήρες τροφή για παπαγάλους.
 
Σήμερα πήγα να πάρω τροφή για τα καναρίνια από εκεί που παίρνω συνήθως, αυτήν που παίρνω συνήθως, αλλά μόλις την άνοιξα παρατήρησα ότι για πρώτη φορά είχε μέσα ξηρούς καρπούς
Ανέβασε φωτογραφίες της συσκευασίας και του περιεχομένου.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ αν εννοείς επώνυμη, όχι δεν είναι..συσκευασμένη όμως ήταν, σφραγισμένο σακουλάκι...τροφή για παπαγάλο; αποκλείεται να τα έχω μπερδέψει τόσο πολύ!😆 Ελπίζω δλδ... είναι ακριβώς η ίδια + τα φυστίκια...(την δαφνη εγώ την έχω βάλει!)
 

Συνημμένα

  • USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1621294441169_6800201759774158775_576x1024 (1).webp
    USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1621294441169_6800201759774158775_576x1024 (1).webp
    44,8 KB · Προβολές: 25
@MaryPoo , ίσως, αν η ποσότητα των ξηρών καρπών είναι μικρή, να έκανε λάθος ο παρασκευαστής (να μπερδεύτηκε, να του έπεσαν μέσα κλπ). Όπως και να έχει το ζήτημα, καλύτερα θα ήταν να αγόραζες μια συσκευασμένη τροφή με εμπορική ονομασία σε συσκευασία την οποία θα ανοίξεις εσύ, η ίδια (όχι δλδ από τσουβάλι, έστω και πρόσφατα ανοιγμένο). Είναι σαφές ότι την ποιότητα / καθαρότητα / μη επιμόλυνση / σωστή συντήρηση...της χύμα τροφής δεν μπορεί να σου την εγγυηθεί κανείς, αλλά φυσικά το πρόσθετο κέρδος που προκύπτει από αυτήν για τον έμπορο, είναι δεδομένο και για αυτόν τον λόγο την προωθούν.
 
@ianos έχεις απόλυτο δίκιο! Αν και γενικά η συγκεκριμένη τροφή είναι η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει θα είναι και η τελευταία μη επώνυμη που παίρνω... ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις!
 
Back
Top