Φροντίδα Οδηγίες φροντίδας καναρινιών από έναν γέροντα

Εγγραφή
17 Μαϊ 2018
Μηνύματα
985
Πόλη
Αθήνα
Καλό υπόλοιπο Κυριακής να έχουμε όλοι. Σας γράφω για ας μεταφερω τα λόγια ενός ανθρώπου για την σωστή φροντιδα των μικρών μας φιλων.

Γείτονας μου ένα γεροντάκι. Πιο παλιά είχε πολλά καναρινια τώρα τελευταία είχε μείνει μόνο με ένα πουλάκι. Αφιέρωνε ώρες καθημερινά για αυτά. Πάντα μου έλεγε. Τάσο να τα καθαρίζεις κάθε πρωί και να φυσάς τροφή επίσης. Το νερό το καλοκαίρι τους το άλλαζε δύο φορές τη μέρα. Φρούτα λαχανικά κάθε μέρα ενελαξ και μια φορά τη βδομάδα αυγο. Και πότε δε χρειάστηκε να δώσει φάρμακα ούτε συμπληρώματα.

Το τελευταίο καναρινακι του το μεγάλωσε από την μέρα που βγήκε από το αυγό. Το μοναδικό στη φωλιά και για κάποιο λόγο η μανα του έφυγε και έμεινε ορφανό. Δεν είχε άλλη καναρα για αυτό το μεγάλωσε μόνος του. Έγινε ένας φοβερός τραγουδιστής. Τα τελευταία χρόνια είχε μείνει μόνο με αυτό από τα πολλά που είχε πριν λίγα χρόνια. Είχαν μια εξαιρετική σχέση πριν μια εβρομαδα ο γέροντας εφυ από τη ζωή με αποτέλεσμα το καναρινακι να πέσει σε κατάθλιψη κια να μην τρώει ούτε να πίνει. Σήμερα το πρωί πήγε να τον συναντήσει. Είχαν ο ένας τον άλλο για συντροφιά για 13 ολόκληρα χρόνια.
 
Το τελευταίο καναρινακι του το μεγάλωσε από την μέρα που βγήκε από το αυγό του
Μάλλον εγινε κάποιο θαύμα γιατί διαφορετικά το θεωρώ απίθανο να ζήσει πουλάκι υπό αυτές τις συνθήκες.

Καλό παράδεισο να έχουν!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ειλικρινά, πολύ συγκινητικό αυτό που συνέβη, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και η αφοσίωση αποδίδουν! Είναι ασυνήθιστο να δημιουργηθεί τόσο στενή σχέση με καναρίνι! Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!
 
Back
Top