Αναπαραγωγή Οι κρεμαστές φωλιές κάνουν για καναρίνια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης xaxo4
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

xaxo4

PB Member
Εγγραφή
23 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.318
Πόλη
Ραφήνα
Έχω την εξής απορία.. Οι κρεμαστές φωλιές για εξωτικά πουλιά θα έκαναν για καναρίνια;έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος; Ευχαριστώ.
 
οι κρεμαστές φωλιές για εξωτικά πουλιά θα έκαναν για καναρίνια;
Όχι..
Ούτε που θα ασχοληθούν μαζί της.
Αν μάλιστα τα πιέσεις.. Θα γεννήσουν στον πάτο του κλουβιού.
 
Καλημερα δεν νομιζω να ειναι τοσο εξυπηρετικες για καναρινια αυτου του ειδους οι φωλιες. Και εξαλου γιατι να μην πας απο την γνωστη... Πεπατημενη οδο ναχης το κεφαλι σου υσηχο;
 
https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=137000823&ref=bestprice&ref=bestprice.gr

Αυτήν εδώ εννοείς; Αυτή δούλεψε σε γνωστό μου. Και την προτιμούν και τα μικρά για να κάθονται, αν και έχουν και ανοιχτή πλέον και μπορούν να επιλέξουν. Είναι πιο στενή βέβαια, αν είναι πολλά τα μικρά γίνεται άβολη γρήγορα υποθέτω. Επίσης το μικρότερο το έχασε, δεν νομίζω να φταίει ο στενός χώρος όμως γι αυτό. Είχε γεννηθεί 2 μέρες αργότερα από τα άλλα.

Η δική μου η κανάρα τη συγκεκριμένη την έκανε σχετικά γρήγορα. Με το που της έβαλα μία δεύτερη ανοιχτή για να έχει να επιλέξει, τις παράτησε και τις δύο. Τώρα είμαστε στην τρίτη (ανοιχτή), επίσης τζίφος.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Θανάση, πήγαινε με την πεπατημένη. Με άλλα λόγια κάνε διατροφική προετοιμασία και έχε και τις κατάλληλες φωλιές με διαθέσιμο λίγο νήμα και όταν θα είναι έτοιμα θα ζευγαρώσουν.
Αν θέλεις διάβασε το άρθρο αυτό και αν υπάρχουν απορίες, κενά ή κάτι για το οποίο δεν είσαι βέβαιος, άνοιξε ένα νέο θέμα και ρώτησε ή συζήτησε ό,τι θέλεις. https://community.petbirds.gr/threads/Η-αναπαραγωγή-των-καναρινιών.29538/
 
Εντάξει, δε βιάζομαι. Επίσης να σου πω, έχω διαβάσει πολύ πράμα τελευταία, εδώ στο σάιτ και αλλού. Τόσα πολλά, που ενδεχομένως να τα μπερδεύω, να μην τα ακολουθώ σωστά κτλ. Θέλει χρόνο να κατασταλάξουν. Και το λινκ που δίνεις, το έχω μελετήσει ήδη, ευχαριστώ.
 
Back
Top