Γενικά Οι ομορφιές μου, τα καναρίνια μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Letkoy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Letkoy

PB New Member
Εγγραφή
22 Σεπ 2019
Μηνύματα
220
Σας παρουσιάζω κι εγώ με την σειρά μου τα καμάρια μου! Τι πρώτο είναι ο Κικο μέχρι και πέρυσι ήταν τραγουδιστής μεγάλος αλλά φέτος ίσως επειδή είχε υπερκερατωση στα ποδαράκια του δεν κελαηδάει άρχισε λίγο από χθες! Ο δεύτερος είναι ο Νίνο τον είχα βρει στο δρόμο πολύ ταλαιπωρημένο δεν είχε κουράγιο ούτε νερό να πιει. Η φωνούλα του ήταν σαν να να άνοιγες πόρτα και να την έκλεινες σαν τρίξιμο... Όμως έχει παχύνει έχει ομορφύνει και έχει ζωηρεψει παρά παρά πολύ. Νομίζω ότι είναι αγοράκι αλλά δεν είμαι και σίγουρη γιατί βλέπω ότι κάνει συνέχεια φωνούλες όταν βλέπει τον Αρουλη μου τον επόμενο τον Ρικο. Ο Ρικο είναι τι πρώτο μέλος που ήρθε σπιτικά είναι ένα χοντρουλινι καναρινακια ποώει τα πάντα.. Παρόλο που δεν κελαηδάνε ιδιαίτερα τα αγαπάω και τα τρία τους πάρα πολύ και θα ήθελα να πάρω και ένα κοριτσακι :)

Τα μωρά μουυυ

IMG_20200531_094008_resize_97.jpgIMG_20200531_094023_resize_45.jpgIMG_20200531_094006_resize_18.jpg
 
@ianos το βρήκα στο δρόμο και το περίθαλψη αλλά δε ξέρω τι φυλο ειναι
[automerge]1590951139[/automerge]
@ianos δε θα είχε κάνει αυγά όμως;
@Letkoy , βασικά μια σκέψη μου εξέφρασα για το φύλο του, αλλά το να έχει κάνει αυγά ή να είναι μικρό σε ηλικία είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω (μου φάνηκε επίσης νεαρό πουλάκι). Οπότε πες μας... Πόσο καιρό το έχεις.
 
Για αγοράκι, αλλά αν δεν βρέξεις πούπουλα και δεν διαχωρίσεις ώστε να φαίνεται το δέρμα της κοιλιάς και της αμάρας, και αν δεν κάνεις τη λήψη είτε ακριβώς από ακριβώς κάθετη κατεύθυνση είτε από τελείως οριζόντια, παραλληλίζοντας τον φακό με το επίπεδο της κοιλιάς του καναρινιού, δεν θα είμαστε ποτέ σίγουροι.
Για να πω την αλήθεια, σίγουροι δεν θα είμαστε παρά μόνο αν κάνει αυγουλάκι. 🤪
 
Back
Top