Φροντίδα Οι ποτίστρες υποπίεσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παπαγαλάκια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jk1980
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μετά από έναν και πλέον μήνα δοκιμών με την ποτίστρα υποπίεσης που παρήγγειλα, μπορώ να ενημερώσω τα μέλη του Petbirds-ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων παπαγάλων (Budgies,Parrotlets,Lovebirds,Cockatiels) ότι μπορούν πολύ άνετα να τη χρησιμοποιήσουν στα πτηνά τους με εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την καθαρότητα του νερού που χορηγούνε.
 
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έχω πρόβλημα με το ίντερνετ. Μαρία η πρώτη δοκιμή έγινε Σάββατο έτσι ώστε να μπορώ να παρακολουθώ τα πουλιά. Έβγαλα τελείως την κλασική ποτίστρα το πρωί, έβαλα τη νέα, και το μεσημέρι την άλλαξα πάλι. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή. Τις καθημερινές λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να παρατηρώ τα πουλιά γι αυτό είχα παράλληλα και τις δύο.Αυτό συνεχίστηκε για ένα μήνα περίπου ώστε να βεβαιωθώ ότι τα πουλιά είναι πλήρως εξοικειωμένα με τη νέα ποτίστρα.
 
Εγω εχω αυτην (δες φωτο) γ το κλουβι μεταφορας. Η Λορυ (senegal) ανακαλυψε πρακτικα αμεσως το πως να πινει νερο.

2017-02-27 19.23.59.webp
Lixit είναι η μαρκα.
 
Πολύ ενδιαφέρον, το δικό μου κοκατίλ κοιμάται με τα ποδια μέσα στην ποτίστρα του (με αποτέλεσμα να λερώνει/χύνει το νερό) οπότε η συγκεκριμένη θα ήταν μια καλή λύση!
 
@dadj απο που την πήρες και ποσο κανει για εκλεκτούς εντάξει μετά απο πέντε χρόνια δεν ξερω αν θα θυμάσαι αλλά τωρα την ψάχνω και εγω για τι εκλεκτούς μου
 
Back
Top