Αναπαραγωγή Οι gloster νεοσσοι μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kostas21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
μπραβο πολυ ωραιοι να τους χαίρεσαι! Να σου ζησουν!

ειδα καλα τους εχεις εξω;

τονι

Ειναι πολυ εξημερωμενοι και αυτο γιατι εκτος απο την μανα τους τα ταιζα και εγω καποιες φορες.

Ναι εξω τα εχω στο μπαλκονι. Δεν φευγουν ποτε απο το χερι μου ετσι δεν φοβαμαι να τα βγαλω εξω.

Να σου ζήσουν φίλε μου! Τα δικά μου τα γκλοστεράκια πως τα είδες;ωραία;Και οι δύο γονείς είναι γκλόστερ ή ζευγάρωσες γκλόστερ με άλλη ράτσα;

Oριστε και οι φωτο με τους γονεις.[x]
[/URL]

Συνημμένα

• gloster-parents.webp
    gloster-parents.webp
    19,4 KB · Προβολές: 81
  • gloster-parents2.webp
    gloster-parents2.webp
    14,9 KB · Προβολές: 65
  • Like
Αντιδράσεις: ΙΟΑ
Να τα χαιρεσαι Κωστα!
:)Πολυ ομορφα ολα, γονεις και :Dμπομπιρες! Μπραβο!

Να σου ζήσουν φίλε. Μου αρέσει που είναι όλα ανοιχτόχρωμα. Μεγαλώνοντας βάλε κι άλλες φωτό να δούμε κορόνες γιατί το consort που έχεις πρέπει να έχει φοβερό κεφάλι. (Πλατύ με πολύ πλούσια φρύδια).

φιλε να χαιρεσαι και συ και οι γονεις τους τα μικρουλια σου!
παντως αν δεν εβλεπα τους γονεις τους και δεν εβλεπα τον "Mr Gloster"
Δημητρη (Dimitris) να ευχεται χωρις να εχει την ιδια απορια με μενα, θα πιστευα οτι τα πιτσιρικια ειναι μεν σκουφατα αλλα διασταυρωση που μοιζει με γερμανικα.
τελικα σιγα σιγα θα μαθω..

φιλε να χαιρεσαι και συ και οι γονεις τους τα μικρουλια σου!
παντως αν δεν εβλεπα τους γονεις τους και δεν εβλεπα τον "Mr Gloster"
Δημητρη (Dimitris) να ευχεται χωρις να εχει την ιδια απορια με μενα, θα πιστευα οτι τα πιτσιρικια ειναι μεν σκουφατα αλλα διασταυρωση που μοιζει με γερμανικα.
τελικα σιγα σιγα θα μαθω..
Είναι μικρά ακόμη γιαυτό δεν φαίνεται πλήρως η κορόνα. Αυτή τη στιγμή το μήκος της ταιριάζει με αυτό που τη μπέρδεψες. 😉 Μεγαλώνοντας όμως θα δείξουν και.. Τα κάλλη τους.

Back