Ολοκληρώθηκε η Επιμορφωτική Συνάντηση του PettBirds (18/5/16)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stavros

Administrator
Staff member
Εγγραφή
7 Απρ 2006
Μηνύματα
20.400
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική συνάντηση του PettBirds που διεξήχθη την Τετάρτη 18 Μαΐου του 2016.

Η συνάντηση αυτή είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, πάνω σε ένα από τα θέματα του κοινού μας ενδιαφέροντος, της φροντίδας των πουλιών και ήταν η πρώτη μας αυτού του είδους συνάντηση. Ως τέτοια λοιπόν, επιλέξαμε να γίνει σε σχετικά κλειστό κύκλο, χωρίς ενημερώσεις εκτός του PetBirds (το θέμα της συζήτησης και οι ενημερώσεις δεν ήταν ορατές ούτε καν στους επισκέπτες του PetBirds), προκειμένου να ανακαλύψουμε το βαθμό του ενδιαφέροντος των μελών φίλων μας, αλλά και τυχόν δυσκολίες που θα μπορούσαν να υπάρξουν στη διοργάνωση της, έστω και σε αυτήν τη μικρή κλίμακα.

Είμαστε χαρούμενοι που έμειναν ευχαριστημένοι όλοι οι συμμετέχοντες. Πλέον, έχουμε μια γνώση των δυσκολιών, των αναγκών και των λεπτομερειών, που αν προβλεφθούν μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο στο μέλλον, εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε (και εγώ προσωπικά) όλους όσοι βρέθηκαν στη συνάντηση καθώς και τον Μάκη @mgerom που ήταν ο εισηγητής αυτό του σεμιναρίου - ομιλίας, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στο χώρο, συνεχίζει να προσφέρει με την ίδια διάθεση.

Εδώ θα βρείτε ένα αρχείο pdf που περιέχει τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση, για να μπορούμε να ενημερωθούμε για και όσοι δεν είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε σε αυτήν.

Κατεβάστε το αρχείο pdf.
Δείτε τη συζήτηση που προηγήθηκε της συνάντησης.
 
Συγχαρητήρια σε όλους!
Στο PetBirds κι εσένα προσωπικά, τον κ. Μάκη αλλά και στους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.
Ειδικά εσένα σ' ευχαριστούμε πολύ για τον ποιοτικό χώρο που μας φιλοξενείς και τον κ. Μάκη για τις πολύτιμες γνώσεις του που μας προσφέρει απλόχερα και την ασφάλεια που μας κάνει να νοιώθουμε όταν μας συμβουλεύει.
Προσβλέπουμε σε συνέχιση :)
 
Εύχομαι πάντα επιτυχίες! Τόσο σε σας κύριε Μάκη @mgerom που η βοήθεια σας σε όλους μας είναι πολύτιμη και χαιρόμαστε που βρίσκεστε δίπλα μας και μας μεταφέρετε απλόχερα τις γνώσεις σας, όσο και σε σένα Σταύρο που δημιούργησες ένα χώρο με τόση αγάπη για τα κατοικίδια μας και υπάρχουν καταγεγραμμένες πάμπολλες πληροφορίες που μας βοηθούν καθημερινά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
 
Όταν οι πληροφορίες τροφοδοτούν τις σκέψεις και επιλύουν σύνθετα προβλήματα στην εκτροφή των καναρινιών χρώματος τότε η προσπάθεια στέφεται με επιτυχία.
Όταν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις είναι εξειδικευμένες στοχεύουν στην κάλυψη κάθε κενού γνώσεων πάνω στο δύσκολο κομμάτι των πτηνών, τότε γίνεται ιδανικό.
Όταν τώρα όλα αυτά βγαίνουν από το στόμα ανθρώπων όπως του @mgerom που αφιέρωσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους σ' αυτά τότε δεν μπορεί παρά όσοι παρευρέθησαν να θεωρούνται τυχεροί κι εμείς που παρουσιάζαμε άτυχοι.
Εύχομαι στο μέλλον να σταθώ πιο τυχερός...
Μπράβο στον εισηγητή, στο petbirds και στους συμμετέχοντες.
 
Εγώ έχω απλά να πω πως ζηλεύω που δεν μπόρεσα να έρθω αλλά σας ευχαριστώ που μπορώ να ενημερωθώ και απ το PC μου!
Και αυτές οι συναντήσεις να γίνονται πιο συχνά! :D

Ευχαριστούμε @Stavros ! Ευχαριστούμε Κύριε Μάκη @mgerom ! Ευχαριστούμε για όλα!

Τώρα με συγχωρείτε πάω να διαβάσω τις διαφάνειες.. 😛
 
Δεν έχω καναρίνια αλλά ζήλεψα πραγματικά διαβάζοντας την παρουσίαση του Μάκη! Συγχαρητήρια και να το επαναλάβετε! Υπάρχει κόσμος με πολλή γνώση στο χώρο που έχει τη διάθεση να τη μοιραστεί κι αυτό κάνει το χόμπι ακόμη πιο ωραίο.
 
Να ρωτήσω και εγώ αυτό το pdf της παρουσίασης είναι το ίδιο με αυτό που είχε ανεβάσει ο κύριος Μάκης εδώ αλλά μέσω facebook πρίν ένα δύο μήνες απο το σεμινάριο της ΑΛΟΠ;
εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Σεμινάριο-Το-χρώμα-στα-καναρίνια-μας.26332/#post-313383
επειδή δεν έχω fb ποτέ δεν είδα το περιεχόμενο εκείνου του αρχείου.
 
Να ρωτήσω και εγώ αυτό το pdf της παρουσίασης είναι το ίδιο με αυτό που είχε ανεβάσει ο κύριος Μάκης εδώ αλλά μέσω facebook πρίν ένα δύο μήνες απο το σεμινάριο της ΑΛΟΠ;
εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Το-χρώμα-στα-καναρίνια-μας-σεμινάριο-ΑΛΟΠ.26332/#post-313383
επειδή δεν έχω fb ποτέ δεν είδα το περιεχόμενο εκείνου του αρχείου.
Ναι! Με μικροβελτιώσεις. 😉
 
Back
Top