Ασθένειες Ονομασία φαρμάκου που είναι σε κόκκινη σκόνη

Πόλη
Χανιά
καλημερα σας,θα ηθελα να σας ρωτησω απο την εμειρια σας εαν ξερετε την ονομασια καπιου φαρμακου το οποιο ειναι σε κοκκινη σκονη, σε συσκευασια ασημη με κιτρινο και δινετε και σε κοτες(σε πτηνα υποθετω;),😕ειναι υδατοδιαλιτο και θελω να το δοσο σε καναρινι το οποιο κανει ενα παραξενο ηχο και δεν κελαιδαει εδω και καιρο.. Ενας μελος απο εδω μου ειπαι οτι ειχαμε τα ιδια συμτοματα στα καναρινια μας, αλλα δεν θυμοταν την ονομασια αν μπωριτε απο την περιγραφη να με βοηθησετε... Ευχαριστώ

Το ERYTHROMYCIN εχει συκευασια κιτρινο με ασημι, ειναι υδαταδιαλυτη κοκκινη σκονη, οταν την διαλυεις στο νερο το νερο κοκκινιζει, χορηγειται σε ορνιθες και γαλοπουλες. Ενδειξεις:
Ορνιθες: για χρονια αναπνευστικη νοσο, λοιμωδης κορυζα, παστεριδιαση, λοιμωδης θυλακιτις, σταφυλοκοκικες καιστρεπτοκοκικες λοιμωξεις.
Γαλοπουλες:Αεροθυλακιτιδα,Λειροκυανωση, Αρθροθυλακιτιδα,Ερυθρα παστεριδιαση, σταφυλοκοκικες και στρεπτοκοκικες λοιμωξεις.

Ολα τα παραπανω τα διαβασα επανω στην συσκευασια του ΕRYTHROMYCIN .

σε ευχαριστω, απλος μου ειπε οτι ειναι κοκκινη η σκονη, κανει και για καναρινια; Εχεις καποιο λινκ να του το στηλω να δω αν λεει αυτο;

Δεν εχω καποιο link.To ERYTHROMYCIN δίνεται και στα καναρίνια εγώ απο πέτ σόπ το είχα πάρει.

Μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο την συσκευασια αν αυτο σε βοηθαει.

να σε ρωτησω εσυ γιατι το πειρες, ειχες καναρινι που εκανε εναν ηχο παραξενο; Το βοειθησε;

Δεν θυμαμαι να σου πως ακριβως, παει καιρος απο τοτε που το χρησιμοποιησα. Οταν πας να το αγορασεις ρωτα τον μαγαζατορα θα σου πει. Οι φωτογραφιες ειναι εδω ειναι οι τρείς πρώτες. Τις εβαλα στο αλμπουμ για να μην κανουμε διαφημιση του προιντος.

Ο ήχος και μάλιστα τέτοια εποχή μπορεί να είναι και από ακάρι της τραχείας. Δεν το ξέρω το φάρμακο αλλά υποθέτω είναι κάποια μορφή αντιβίωσης; Καλύτερα να είσαι σίγουρος για το τι έχει το καναρίνι σου πριν αρχίσεις να δίνεις φάρμακα. Μην το κάνεις πειραματόζωο δεν αξίζει.

Ερυθρομυκινη θειοκυανικη
αντιβιοτικο της κατηγοριας των μακρολιδιων με μικροβιοστατικη δραση
ενδειξεις
σε λοιμωξεις που οφειλονται κυριως σε βακτηρια θετικα κατα gram επισης σε λοιμωξεις απο mycoplasma spp. chlamydia spp. και rickettsia spp.
παρουσιαζει καποια δραση και σε gram αρνητικα βακτηρια οπως του ειδους της παστερελλας και σε καποια στελεχη ακτινομυκητα και καμπυλοβακτηριδιου
δοσολογια
300-500mg/L νερου για πτηνα γενικα στα ωδικα πτηνα η δοσολογια ειναι 125mg/ml ποσιμου νερου
σκευασματα για κτηνιατρικη χρηση
ERYTHROMYCIN /veterin
GALLIMICYN/ sanofi

Back