Γενικά Ονόματα και βελτιώσεις για το κλουβί

basilis13

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2017
Μηνύματα
101
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα! Πριν βαλω τις φωτογραφιες εχω να σας ενημερωσω. Αρωστησε ο αρης το κοκατιλ του εδεινα αντιβιωση και εγινε καλα, οπως επισης αρωστησε και ο rubik budgie του εδεινα αντιβιωση και εγινε καλα και σημερα ξανααρωστησε οποτε παλι αντιβιωση. Σημερα αγορασα και τα love bird.

rsz_1cam00478.webp

Θα κρατησω καραντινα και θελω να μου προτεινετε ονοματα και βελτιωσεις για το κλουβι. Το κλουβι του αρη το εκανα ετσι

rsz_cam00479.webp

και για 8 πουλακια πρεπει να εχεις ολα αυτα.

rsz_cam00480.webp
 
Δυστυχως τα εχεις κανει λαθος! Τα στικ που εχεις παρει δε ειναι καλα για να τα δινουμε στα πουλια! Παμε στα πιο σημαντικα! Θυμαμαι οτι σου ειχαμε πει για καραντινα πριν παρεις τα προηγουμενα πουλια πραγμα που δεν εκανες! Αντιβιωση πως εδωσες; σου ειπε καποιος γιατρος;Γιατι αγορασες κι αλλα πουλακια αφου αυτη τη στιγμη υπαρχει θεμα με τα προηγουμενα; Επισης το κλουβι που εχεις τα λοβακια ειναι λαθος! Και γιατι μπλεκεσαι με τοσα ειδη; δλδ ειχες μπατζι, κοκατιλ και πηρες και λοβ! Εχεις ολη τη βοηθεια εδω παρολα αυτα δε ρωτησες! Υπαρχουν τοσα θεματα για διατροφη και εχουμε πει παρα πολλες φορες για τα στικ αυτα παρολα αυτα πηρες κ πολλα μαλιστα! Δε το καταλαβαινω! Εχεις ολες τις πληροφοριες μαζεμενες παρολα αυτα δε χρησιμοποιησες καμια!
 
το πρωτο κλουβι το φοβαμαι, διοτι εκει που ενώνονται τα καγκελα ευκολα μπορει να πιαστει το ποδι του πουλιου, επισης τα στικς που βαζεις στα πουλια, μονο κακο προσφερουν.
 
Το κλουβί των λοβ είναι ακατάλληλο και όπως είπαν και τα παιδιά τα στικ προσφέρουν μόνο ζαχαρη τίποτα παραπανω.
Εγώ θα σου πρότεινα:
Pet Camelot (47.5×47.5×86).
Όσο μεγαλύτερο όμως τόσο το καλυτερο.
 
απ'ότι βλέπω χρειάζεσαι πάρα πολλές βελτιώσεις... Ξεκινάω από την φωτογραφία με τα φαγώσιμα.
έχεις πάρει για λοβμπερντ , κοκατίλ και μπάντζι τροφή που είναι για μακάω;
εάν όλα αυτά είναι στικάκια,όπως σου είπαν ήδη, δεν κάνουν για τα πουλιά. Δεν προσφέρουν τίποτα εκτός από πάχος

το κλουβί του κοκατίλ δεν καταλαβαίνω πως το έχεις φτιάξει. Είναι θολή η φωτο. Εάν όμως έχει πατήθρα πάνω από το μπωλ του φαγητού, μετακίνησέ την

το στρογγυλό κλουβί είναι αυτό ακατάλληλο για πουλιά (και δεν καταλαβαινω γιατί τα πουλάνε)τι υπόστρωμα του έχεις του κλουβιού;

το ότι έχεις άρρωστο πουλάκι και αγόρασες νέα και μάλιστα άλλου είδους δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνη. Θα πρέπει να τα έχεις σε 3 διαφορετικούς χώρους.έναν για καραντίνα τα νέα, έναν για το άρρωστο και έναν για να μην αρρωστήσει το άλλο. Και θα πρέπει να κάνεις πολύ καθαριότητα σε όλα και στα χέρια σου, για να μην μεταφέρεις μικρόβια από το ένα στο άλλο

ερώτηση :επειδή δεν θυμάμαι από άλλα θέματά σου, ποια είναι τα 8 πουλιά; Γιατί εγώ τα βγάζω 4 (δυο λοβεμπρντς, ενα κοκατιλ,ένα μπάντζι)
 
Πέρα από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, εάν δεν κάνω λάθος στα κλουβιά υπάρχουν πετρουλες για το ράμφος. Αντικατεστησε τες με σουπιοκοκκαλα.
Στην θέση σου θα επέστρεφα στο πετ σοπ τα στικακια και θα έπαιρνα την κατάλληλη για το κάθε είδος συσκευασμένη τροφή.
 
Τα στικ που εχεις παρει δε ειναι καλα για να τα δινουμε στα πουλια! Παμε στα πιο σημαντικα!
Γεια σας τόσο καιρό δεν είχα απαντήσει γιατί έλειπα κατασκήνωση. Κάκος δεν ανέφερα ότι τα στικς ου τα χάρισαν και όλα αυτά που είναι στην φωτογραφία. Ευτυχώς το διάστημα που έλειπα οι γονείς δεν τα βάλανε! Καραντίνα κράτησα τα4ηταν στο δωμάτιο μου, τα άλλα δυο στο σαλόνι, μετά που πήρα τα love bird τα είχα στο δεύτερο δωμάτιο. Όταν αρρώστησε ο rubik το έβαλα στο τρίτο δωμάτιο όποτε είχα χορο για καραντίνα εδινα στον rubik αντιβιωση

34984733_454982654964013_8503212270216544256_n.webp

(στον αρσενικό) ναι τον ειχα παει στον κτηνιατρο. Αγορασα και αλλα πουλάκια γιατι ειχα χωρο για καραντινα αμα δεν ειχα δεν θα τα επερνα. Τα love bird τα αγορασα με το κλουβακι τους εχω διαβασει στο forum οτι αυτα τα κλουβια δεν κανουν και το γνωριζω. Θα το αντικαταστησω με καπιο αλλο. Τωρα επειδη μπλεκομαι με τοσα ειδη η καθε ρατσα ειναι διαφορετικη και εχει την ιδιετεροτιτα τις. Παντως ολα τα αγαπαω το ιδιο και τα φροντιζω το ιδιο αναλογα με τις αναγκες καθε ειδους. Πηραζει που εχω τρια ειδη; Ευχαριστώ!

το πρωτο κλουβι το φοβαμαι, διοτι εκει που ενώνονται τα καγκελα ευκολα μπορει να πιαστει το ποδι του πουλιου, επισης τα στικς που βαζεις στα πουλια, μονο κακο προσφερουν.
Τα loves ώπος ειπα και πριν τα πηρα με το κλουβι και συντομα θα το αντικαταστησω και τα στικς μου τα χαρισαν και δεν τα εβαλα στα κλουβια και ουτε προκετε

Πέρα από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, εάν δεν κάνω λάθος στα κλουβιά υπάρχουν πετρουλες για το ράμφος. Αντικατεστησε τες με σουπιοκοκκαλα.
Ειχα βαλει σουπιοκοκαλο οταν τα διαβασα. Αλλα ελειπα και δεν μπορουσα να απαντησω.

απ'ότι βλέπω χρειάζεσαι πάρα πολλές βελτιώσεις...
Καλησπερα! Ολα αυτα που ηταν στην φωτογραφια μου τα εδωσαν και δεν θα τα βαλω τα στικακια. Στο κλουβι του αρη το μπολ το μετακινησα. Τα loves τα πηρα με το κλουβι και συντομα θα το αντικαταστησω. Εβαζα χαρτι και ακομα βαζω. Οταν παω στο πετ και θα παρω αμμο θα βαλω φωτογραφια. Ναι ηταν αρωστος ο rubik και επειδη ειχα χωρο πηρα και τα loves. Ναι μου το ειπε και ο κτηνιατρος να καθαριζω πολυ καλα τα χερια μου. Αγορασα αντισηπτικο.
Ειναι 1 κοκατιλ 2 loves 5 budgie . Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν πειράζει που έχεις 3 είδη, αρκεί να τα έχεις σε σωστές συνθήκες διαβίωσης :)
Οι πατήθρες που βλέπουμε στο κλουβάκι με τα budgie είναι τελείως λάθος για τα ποδαράκια τους.
Πρέπει να αλλαχθούν άμεσα με ξύλινες, κατά προτίμηση στρογγυλές.

Το κλουβάκι που έχεις τα λοβάκια είναι τρομερά λάθος.
Κακώς που δεν έχει ήδη αλλαχθεί.
Εκτός απο στρογγυλό είναι και ασφυκτικά μικρό.

Τα στικς να τα αντικαταστήσεις με κεχρί που θα τους δίνει μία στο τόσο και το λατρεύουν και είναι και υγιεινό.

Επίσης να έχεις στο μυαλό σου ότι άλλη τροφή θέλουν τα budgie , άλλη τα λοβάκια και τα κοκατίλ (αυτά τα 2 τρώνε την ίδια).

Οπότε αφού τα αγαπάς τα πουλάκια σου και είμαι σίγουρη γι αυτό προσπάθησε να ενημερωθείς όσο καλύτερα μπορείς για τις σωστές συνθήκες διαβίωσης.
 
Οι πατήθρες που βλέπουμε στο κλουβάκι με τα budgie είναι τελείως λάθος για τα ποδαράκια τους.
Ναι έχετε δίκιο για τις πατηθρες αυτή η φωτογραφία ειναι απο τοτε που τα αλλαξα κλουβι. Τους ειχα πει να φέρουνε σε λίγες μέρες που θα πάω θα δω αμα της φέρανε. Όπως είπα το lovew έτσι τα πήρα όποτε θα προσπαθήσω όσο πιο συντομα να το αλαξω. Κεχρι να παρω σε τσαμπι που ειναι; Τα budgie τα δινω αλλη τροφή τα loves και τον αρη.Άλλα που και που δίνω στον αρη την τροφή που έχει μέσα διάφορα αποξηραμένα φρούτα.

Βασίλη, τα πουλάκια που ήταν άρρωστα είναι καλά τώρα;
Ναι μια χαρά είναι τώρα ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top