Διατροφή Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτεΐνες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
I συνοπτικά ορισμένες από τις πληροφορίες από τις ακόλουθες εφημερίδα άρθρο:

"Διατροφή των Πτηνών στο διάταγμα PSITTACIFORMES: A Review" από Ελισάβετ Α. Koutsos, Kevin D. Matson, και Κερκ Γ. Klasing. Αρχικά δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της γρίπης των Ιατρικής και Χειρουργικής τόμος 15 αριθμός 4, σελίδες 257-275, 2001.

Θα περιλαμβάνονται πληροφορίες από άλλες πηγές που έχω διαβάσει, καθώς και ένα ζευγάρι των δικτυακών τόπων.

Πρωτεΐνη

Τι είναι;
Οι πρωτεΐνες είναι πολύπλοκα μόρια που αποτελούνται από αμινοξέα. Τα αμινοξέα συνδέονται μεταξύ τους σε μεγάλες αλυσίδες και διπλωμένα σε σύνθετη μορφή σχήματα. Η χημική σύνθεση των πρωτεϊνών, καθώς και τη γεωμετρία τους καθορίζουν πώς ένα πουλί σώμα θα τους χρησιμοποιήσει. Οι πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του δέρματος, των μυών, των φτερών, την επισκευή των οργάνων, στην ενίσχυση του μεταβολισμού και άλλων βιολογικών διαδικασιών σε ένα πουλί του σώματος. Κατά συνέπεια, οι πρωτεΐνες είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος μιας παπαγάλος της δίαιτας.

Ποια είναι τα αμινοξέα;
Τα αμινοξέα είναι ενώσεις που αποτελείται κυρίως από άζωτο, το υδρογόνο, άνθρακα και οξυγόνου. Είναι κυριολεκτικά τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών και τα δομικά στοιχεία μιας πουλί του σώματος. Υπάρχουν 20 διαφορετικά φυσικά απαντώμενες αμινοξέα και έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες-των βασικών και των μη ουσιωδών. Ένα πουλί του σώματος μπορεί να συνθέτω μη απαραίτητα αμινοξέα, ενώ θα πρέπει να λαμβάνουν απαραίτητα αμινοξέα από τα τρόφιμα. Από τα 20 αμινοξέα, υπάρχουν 9 που είναι απαραίτητα για τα πτηνά:
αργινίνη
ισολευκίνη
λευκίνη
λυσίνη
μεθειονίνης
φαινυλαλανίνη
βαλίνη
θρυπτοφάνης
θρεονίνη

Τρεις άλλοι: γλυκίνη, ιστιδίνη, προλίνη και θεωρούνται γενικά ότι είναι απαραίτητο, επειδή η έρευνα στα κοτόπουλα δείχνει ότι τα πτηνά δεν μπορεί να συνθέτω τις ενώσεις αυτές να ανταποκριθεί αρκετά γρήγορα μεταβολικές ανάγκες. (Koutsos, 2001). Εάν ένα πουλί της η διατροφή λείπει ένα ή περισσότερα από αυτά τα απαραίτητα αμινοξέα, που μπορούν να έχουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας.

Πόσο κάνει πρωτεΐνη πτηνών ανάγκη;
Αυτό είναι ένα σύνθετο ζήτημα και διαφέρει ανά είδος, καθώς και το στάδιο της ζωής του πτηνού. Γενικά, τα πτηνά απαιτούν υψηλότερο ποσοστό της πρωτεΐνης στη διατροφή τους μόνο μετά την εκκόλαψη και αυξάνονται. Δεδομένου ότι η ηλικία, οι πρωτεΐνες απαιτήσεις πτώση. Ωστόσο, τα πτηνά που αναπαράγονται και molting πτηνά απαιτούν λίγο περισσότερο πρωτεΐνη. Εδώ είναι μερικές πληροφορίες που συνοψίζονται σε μία εφημερίδα και το άρθρο, στηρίζεται σε πολλές διαφορετικές μελέτες (Koutsos, 2001):
Είδη φυσιολογία μέλος Πρωτεϊνούχα Επίπεδο
Budgerigar συντήρησης 6,8%
Budgerigar συντήρησης 12%
Budgerigar παραγωγής αυγών 13,2%
Budgerigar αύξηση 13,2%

Cockatiel συντήρησης 11%
Cockatiel αύξηση 20%

Αφρικής Grey συντήρησης 10-15%

Rainbow Lorikeet συντήρησης 2,9%
Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε την ποσότητα των πρωτεϊνών που απαιτούνται από μια υγιή πτηνά διαφέρει σημαντικά από είδος σε είδος καθώς και με την φυσιολογική κατάσταση. Επίσης, οι διάφορες μελέτες δείχνουν ότι το είδος της πρωτεΐνης διαθέσιμα έχει επίσης επιπτώσεις για το ποσοστό που απαιτείται κατά το πουλί της διατροφής. Ορισμένες πρωτεΐνες είναι πιο δύσκολο για τα πτηνά, προκειμένου να αφομοιώσουν τις δίαιτες πρέπει να περιέχουν υψηλότερα ποσά από ό, τι απαιτείται, εάν η πηγή πρωτεΐνης ήταν πιο εύκολη πέψη. Για παράδειγμα, η μελέτη για την Rainbow Lorikeets ανέφεραν ότι τα πτηνά που απαιτείται μια δίαιτα που αποτελείται από μόλις 2,9% σε πρωτεΐνες, όταν η πηγή πρωτεΐνης ήταν ασπράδια αυγών, ένα εύκολα ευκολοχώνευτος πηγή πρωτεϊνών. Στην άγρια, lorikeets λάβουν την πλειοψηφία των πρωτεϊνών από τη γύρη που είναι πιο δύσκολο να χωνέψει τόσο τους περιέχουν σημαντικά περισσότερες δίαιτες πρωτεΐνης ότι η μελέτη προτείνει.


Μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη πρωτεΐνη;
Αυτό είναι επίσης μια περίπλοκη ερώτηση. Πολλά βιβλία αναφοράς και άλλες πηγές πληροφοριών, θα έλεγα ότι τα υψηλά επίπεδα των πρωτεϊνών μπορεί να προκαλέσει ζητήματα όπως προβλήματα στα νεφρά και στο παπαγαλοι αρθρίτιδα. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλές επιστημονικές αποδείξεις για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς αυτούς. Koutsos (2001) συνοψίζει μια μελέτη (Adult Cockatiels (Nymphicus hollandicus) Metabolically Adapt to High Protein Diets - Koutsos et al. 131 (7): 2014 - Journal of Nutrition) για ενήλικο αρσενικό cockatiels που έτρωγαν δίαιτες του 20%, 35% και 70% πρωτεΐνες για 11 αργού μηνών και δεν υπέστη ορατά σημάδια τοξικότητας πρωτεΐνες, προβλήματα στα νεφρά ή αρθρίτιδα. Τα πτηνά που κατανάλωναν μια δίαιτα που αποτελείται από 70% ολικές πρωτεΐνες αντιμετώπισαν ηπατική ημιτονοειδής και periportal lipogranulomas που μπορεί να υποδεικνύουν ηπατική βλάβη που προκαλείται από μια δίαιτα αδικαιολόγητα υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Η μελέτη αυτή είναι, επίσης, αναφερόμενο στις Roudybush του web site:
Roudybush Direct
"Ε: Έχω ακούσει ότι τα μεταποιημένα τρόφιμα αιτία νεφροπάθειας σε πτηνά. Είναι αλήθεια αυτό;
Α: Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με αυτό το θέμα σε πτηνά. Tom Roudybush συμμετείχαν σε μια μελέτη στο UC Davis το 2000/2001 με τον οποίο η κανονική γκρίζα cockatiels αξιοποιήθηκαν οι δίαιτες με έως και 70% πρωτεΐνη για ένα έτος. Δεν υπάρχουν κλινικά συμπτώματα της νόσου των νεφρών παρατηρήθηκαν. Οι νεφροί εξετάστηκαν μικροσκοπικώς στο τέλος του πειράματος και δεν υπάρχουν σημαντικές ανωμαλίες που διαπιστώθηκαν. Τοξικά επίπεδα ασβεστίου και βιταμίνης D3 μπορεί να προκαλέσει νεφρική βλάβη, καθώς και προβλήματα στα νεφρά μπορεί να είναι μια κληρονομική ελάττωμα που εκτρέφονται σε γραμμές των χρωμάτων μετάλλαξη πτηνά. Μέχρι περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην psittacines, Roudybush, Inc συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες και τους εκτροφείς πτηνών να ασκούν την κοινή λογική και τις ζωοτροφές τους πτηνών δίαιτες που βρίσκονται εντός ασφαλών σειρές (ασφαλούς και από τις δύο ελλείψεις και τοξικότητα) που θα βασίζεται σε έρευνα σε οποιαδήποτε είδη πτηνών που μελετήθηκαν μέχρι σήμερα, περιλαμβανομένων των πουλερικών. Μην σας ζωοτροφών πτηνών ένα ελλιπές διαιτολόγιο για να προστατεύσει τα λίγα πουλιά που μπορεί να έχει μια υποκείμενη δυσλειτουργία των νεφρών.

Τι είναι "πλήρης" πρωτεΐνες;
Μια πλήρης πηγή πρωτεΐνης περιέχει όλα τα ουσιώδη και μη απαραίτητα αμινοξέα. Είναι μια "πλήρης" πηγή. Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα απαντούν φυσιολογικά είναι πλήρεις πρωτεΐνες ασπράδια αυγού, σόγια, quinoa, και το κρέας. Ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς δεν μας ζωοτροφών πτηνών κάθε κρέας. Ένα καλό εμπορικό παπαγάλος ίζημα θα περιέχει όλα τα ουσιώδη του και επουσιώδης αμινοξέα και είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών για παπαγάλοι. Για παράδειγμα, σε όλη τη ζωή του ενήλικα Harrison χονδρομερή συσφαιρώματα περιέχουν τουλάχιστον 15% του αργού πρωτεΐνης η οποία είναι αποδεκτή κατά την σειρά που αναφέρονται ανωτέρω για τη διατήρηση υγιών ενήλικων πτηνών και πουθενά κοντά στο αδικαιολόγητα υψηλά επίπεδα που χρησιμοποιούνται για την μελέτη cockatiel προαναφέρθηκε (Harrison's Bird Foods is a family of certified organic pet bird diets that were formulated to make your bird as healthy as it can possibly be.). Κατά την εξέταση κάθε πτηνό δίαιτα για σας, θα πρέπει να εξετάσει το θρεπτικό περιεχόμενο των τροφίμων που παρέχετε για να διαπιστωθεί αν ή δεν θα δώσει το πτηνό όλα τα βασικά αμινοξέα που χρειάζεται.

Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με μείγματα σπόρων. Τα πτηνά θα επιλέξετε το αγαπημένο τους σπόρους από ένα μείγμα και, κατά συνέπεια, μπορεί να καταλήξουμε σε μια διατροφικά ελλιπής διατροφή, ως αποτέλεσμα-έστω και αν το θρεπτικό informatin επί της συσκευασίας δείχνει το μίγμα περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά των πρωτεϊνών και τα πουλιά χρειάζονται. Αυτός είναι ένας λόγος που πολλοί ιδιοκτήτες παπαγάλος επιλέξουν για τη διατροφή των πτηνών ένα pelleted διατροφή συμπληρώνεται με φρέσκα φρούτα και λαχανικά-ή κάποια άλλη δίαιτα που θα εξασφαλίσει τα πουλιά πάρτε μια υγιεινή διατροφή, παρά τους pickiness.
 
Ελπίζω ότι η μετάφραση είναι αναγνώσιμο. Πολλές φορές έχω ένα πρόβλημα με μακρά μηνύματα. :D
 
σε ευχαριστουμε Jamie ειναι αναγνωσιμο... Πολυ καλες πληροφοριες...
 
Σε ευχαριστούμε Jamie, υπάρχουν μήπως μελέτες και για άλλα είδη; Υπάρχει κάποιο Link;
 
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιες συνδέσεις, Yasmin. Δεν υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες σχετικά με τα άλλα είδη. Είναι δύσκολο να βρει κανείς μια καλή έρευνα, περίπου οι παπαγάλοι.

Ευχαριστώ όλους!
 
Ευχαριστώ Jamie και συγχαρητήρια για το τόσο καλό άρθρο γνωρίζοντας πόση προσπάθεια κάνεις για να μεταφράσεις τα κείμενά σου.
 
Κι εγω το βρισκω εξαιρετικο Jamie! Δινει πολυ καλες πληροφοριες, ευχαριστουμε που το μοιραστηκες με ολους μας.
 
JAMIE σε ευχαριστουμε! Θα ηταν χρησιμο αν ψαχναμε απο λιγο ο καθενας να βρουμε οι κυριοι τουλαχιστον σποροι που δινουμε στα πουλια μας τι αμινοξεα εχει ο καθενας και που ο καθενας συμπληρωνει τον αλλον!
 
Ευχαριστώ όλους.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιες πληροφορίες για το περιεχόμενο των αμινοξέων κοινή σπόρους. Τότε μπορούμε να δούμε πόσο υγιές είναι για μας τα πτηνά.
 
Αν κανει ο καθενας μας την μιση προσπαθεια απο οση κανεις εσυ θα εχει ολες τις απαντησεις. Σε ευχαριστουμε!
 
Back
Top