Αναπαραγωγή Ορφανα παπαγαλακια πανε στο γιατρο

anatoly

PB Member
Εγγραφή
18 Μαϊ 2008
Μηνύματα
1.341
καλησπερα σε ολους!
σημερα πηγα τελικα τα μικρα ορφανουλια στο γιατρο για μια προληπτικη εξεταση, ευτυχως χαιρουν ακρας υγειας! 🙂 συντομα θα ανεβασω φωτο απο τα 4 μικρα που μου εχουν κλεψει την καρδια κ ολο τον ελευθερο χρονο!
θα ηθελα επισης να ευχαριστησω ολα τα μελη του forum γιατι οι γνωσεις κ η εμπειρια που καταθετει ο καθενας με εχουν βοηθησει παρα πολυ εχει πεσει πολλη μελετη(παλιων ποστ εννοω), ουτε σχολειο να πηγαινα😛
φιλικα
 
Μπραβο Ανατολη!:D Σιγουρα κανεις το καλυτερο για αυτα! Και να δεις ποσο δεμενα θα ειναι μαζι σου εκει που δεν το περιμενες, εννοω ενω ειχες αποφασισει να μεγαλωσουνε μονο με τους γονεις τους!
 
Εύχομαι ό,τι καλύτερο, μέσα από την καρδιά μου!
Από αύριο το απόγευμα θα έχω κι εγώ ένα Budgie στο σπίτι, θα χρειαστώ την βοήθεια όλων των φίλων στο φόρουμ για την καλύτερη φροντίδα του.
Anatoly, είσαι στο καλύτερο και πιο ενημερωμένο φόρουμ που θα μπορούσες να μπεις. όλοι είναι ευγενέστατοι και πρόθυμοι. Και το κυριότερο: Αγαπάνε τα ζωάκια κι αυτό είναι μεγάλο πράγμα.
 
anatoly να τα χαιρεσαι! Απιστευτο ειναι να εχεις μικρα! Τελει αισθηση ποσο μαλλον να εχεις τεσσερα! 😀. Να μας βαζεις φωτογραφιες γιανα τα χαρουμε κεμεις! Α κ πλεον δεν ειανι ορφανα! Εχουν τη μανουλα τους.. Εσενα!
 
να τα χαιρεσαι και να σου ζησουν... Περιμενουμε και φοτο τους...
 
Να τα χαίρεσαι και να τα παρακολουθής μετά μεγίστης προσοχης τώτα που είναι ορφανά.
 
Γεια χαρα σε ολους!
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον, μου δινεται πραγματικα κουραγιο, γιατι δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση το ταισμα των νεοσσων ιδιαιτερα αν α)δεν εχεις ιδεα κ β) εισαι μια εργαζομενη μητερα, συζυγος, νοικοκυρα κτλ κτλ κτλ εχω ανεβασει φωτο στο αντιστοιχο θεμα για οποιον θα ηθελε να δει τα μικρουλια μου
φιλικα:)
 
Back
Top