Γενικά Οταν έρχεται ο έρωτας από τον ουρανό

Χριστιάνα

PB Member
Εγγραφή
12 Απρ 2008
Μηνύματα
284
Πόλη
Πάφος
Το καυμένο αυτο το Lovebird μου δεν στάθηκε τυχερό στις μέχρι σήμερα σχέσεις του... Δύο συντροφους απέκτησε (αγνώστου φύλου) και οι δύο έφυγαν από το κλουβί με μαγικο τρόπο που με έφερε σε τρομερή αμηχανία. Την μιά στιγμή ήταν στο κλουβί και την άλλη εξαφανίζονταν.

Χτες το πρωί όμως βγάινοντας από το σπίτι είδα ένα Lovebird να κάθεται στο κλουβί του δικού μου. Το έβρεξα με λάστιχο αλλά τιποτα. Πέταξε στο απέναντι σπίτι και σε 5 λεπτά να που ήρθε ξανά. Να μην πολυλογώ η διαδικασία επαναλήφθηκε. Και τα δύο έκαναν σαν τρελλά. Εκανα ένα κόλπο με ένα κλουβί φεμάτο μαρούλι δίπλα από το άλλα και τα κατάφερα να το πιάσω. Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν πιστευετε πως είναι πραγματικά διαφορετικού φύλου. Νομίζω πως δύο ίδιου φύλου δεν θα κάνανε σαν τρελοερωτευμένα.
Επίσης πιστευεται πως θαμπορούσαν τέτοια εποχή και με τέτοια ζέστη να κλωσησουν αυγά, ή να μην τους βάλω φωλιά::
 
Δεν γνωριζω πολλα για παπαγαλους αλλα η λογικη λεει οτι δεν κανει να κλωσσησουν αυγα με τετοια ζεστη αρα θα σου συνιστουσα να μην βαλεις φωλια. Να χαιρεσαι το νεο εξ ουρανου(:D) παπαγαλακι σου!
 
να το χεραισε μπραβο σου που το επιασες ομως μην τους βαλεις φωλαι για τι θα ταλαιπωρηθουν πολυ με την ζεστη και για καλο και για κακο δεν κανεις τεστ DNA για να εισαι σιγουρη εγω αυτο προτεινω
 
Χριστιάνα πρωτα από όλα ριξε μια ματια εδώ https://community.petbirds.gr/threads/Παπαγάλοι-lovebirds-agapornis.1348/ για να διαβάσεις μερικά ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το είδος που έχεις και μετα ρίξε μια ματιά εδω Καραντίνα, μία αναγκαία ενέργεια πρόληψης . Μη βαλεις αμέσως μαζί τα 2 πουλάκια, ίσως το νέο φιλαρακι να κουβαλάει καποια ασθένεια!
 
Να χαίρεσαι το ερωτευμένο ζευγαράκι. Πολύ παπαγαλορομαντική ιστορία:D. Τώρα, νομίζω ότι με αυτή τη ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο να ζευγαρώσουν. Και αυτό που σου είπε και η Τζωρτζίνα, βαλε το καινούργιο πουλάκι σε καραντίνα.
 
Παιδιά την έκανα την βλακεία και μετά το σκέφτηκα... Κατ΄ευθειαν μαζι. Καλά μου λένε πως πάντα βαζω μπρος το συναισθημα. Προς το παρόν πάντως όλα καλά... Ελπίζω να μην γίνω μια... Δολοφόνος. Το διαβασα και 10000 φορες στο φορουμ πως πρέπει να μπαίνουν καραντινα.
Πέρα από αυτο όμως μου ρχεται και μια λογική ερώτηση. Με τόσο πάθος έστω και έξω από το κλουβί, πάλι αν καποιο έπασχε από κάτι δεν θα το μετεδιδε και στο αλλο;
 
κατερινα εισαι πολυ τυχερη... Ελπιζω να ναι διαφορετικου φιλου και συντομα να απολαυσεις και νεοσσους! Οσο για την καραντινα δεν πειραζει... Τωρα εγινε! Θα περιμενουμε και φωτο ομως...😛
 
Χριστιάνα μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά αν το ένα πουλάκι είναι φορέας κάποιας ασθένειας, τις δυσάρεστες συνέπειες θα τις υποστείς σε λίγο καιρό☹. Σου εύχομαι πάντως μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά! 🙂
 
Back
Top