Φροντίδα Οταν φευγετε κλεινετε τα φωτα και τα παραθυρα για να κοιμηθει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης takis1964
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

takis1964

PB Known Member
Εγγραφή
15 Μαρ 2016
Μηνύματα
3.634
Πόλη
Αρτέμιδα
Χρονια πολλα! Χρηστος Ανεστη! Λογω ημερας μια επικαιρη ερωτηση! Οταν φευγετε απο το σπιτι τι κανετε; Σβηνετε τα φωτα για να κοιμηθει; Λογω μονοκατοικιας και ασφαλειας κατεβαζω τα ρολα! Οποτε η θαχω ανοικτα φωτα η καθολου! Προσωπικα σβηνω τα φωτα! Υπαρχει κατι αλλο;

rsz_fb_img_1462089294202.webp

Μια σημερινη φωτο στο κεφαλι της κουνιαδας! Ετσι για τα Χρονια Πολλα!

IMG_20160501_105630.webp
 
Χρόνια πολλά!
Έκτακτο, κουκλάκι να το χαίρεστε! φτου φτου φτου
Αυτό με τα φώτα, εξαρτάται από το τι ώρα θα φύγετε και τι ώρα θα γυρίσετε. Δεν μπορεί πχ να είναι από το πρωί όλη μέρα στο σκοτάδι.
 
Ειδικα σημερα δυστηχως 6 ωρες θα ειναι! Μολις γυρισω κατευθειαν κρεμα! Το πρωι εφαγε αυγουλακι λιγο μηλο και σπορους μιξ!
 
Ειδικα σημερα δυστηχως 6 ωρες θα ειναι! Μολις γυρισω κατευθειαν κρεμα! Το πρωι εφαγε αυγουλακι λιγο μηλο και σπορους μιξ!
Και τώρα που "γύρισες"... Ποια η κατάσταση για το φιλαράκι σου;
 
Ησυχος ητανε, εφαγε 20mg κρεμα ζωηρεψε και μετα πηγε πτηση στην συζηγο και την φιλαγε στην μυτη! Εφαγε και λιγο μηλαρακι για φρουτο και τωρα ασχολειται εξω στο σταντ του με τα φτερα του!
 
... Προσωπικα σβηνω τα φωτα! Υπαρχει κατι αλλο;
Υπάρχει η λύση του χρονοδιακόπτη, βάζεις ένα πορτατίφ και ρυθμίζεις ακριβώς πόσες ώρες θέλεις να είναι αναμμένο (δηλ πότε θ΄ανάψει και πότε θα σβήσει), δεν στοιχίζει ακριβά η αγορά του.
 
Back
Top