Γενικά Ο Αριστείδης και η Πέρλα μας (cockatiel)

Andreadaki Mirto

PB New Member
Εγγραφή
24 Απρ 2020
Μηνύματα
132
Πόλη
Αθήνα
Ο Αριστείδης μας είναι πολύ φιλικός, ανεβαίνει στα κεφάλια μας,έρχεται στην αγκαλιά μας κλπ.Η Πέρλα μας που την έχουμε τρεις μέρες είναι αρκετά φοβισμένη αλλά κάθεται στο δάκτυλό μας και σήμερα έφαγε από το χέρι μου.Νομίζω ότι θα ηρεμήσει και ότι απλά θέλει το χρόνο της.Να τη βγάζω από το κλουβί ή να την αφήνω μέσα;Τί προτείνετε για να ηρεμήσει πιο γρήγορα;
 

Συνημμένα

  • FB_IMG_1610876283081.webp
    FB_IMG_1610876283081.webp
    78 KB · Προβολές: 12
Να τα χαιρεσαι! Ειναι πολυ ομορφα!
Να τη βγάζω από το κλουβί ή να την αφήνω μέσα;
Οταν την βγαζεις εξω απ το κλουβι, τρομαζει και πεταριζει μεσα στο σπιτι ή στον χωρο, ή καθεται στο χερι σου και κανει τα δικα της; Γιατι πιστευω πως αν πεταριζει περα δωθε οταν την βγαζεις εξω θα πρεπει να την αφηνεις στο κλουβι μερχι να ηρεμησει λιγο ακομα.
Τί προτείνετε για να ηρεμήσει πιο γρήγορα;
Φοβαται εσενα και τους γυρο σου ή τον χωρο που βρησκεται; Αν φοβαται εσενα τοτε θα σου προτεινα να καθεσαι που και που διπλα της, να της τραγουδας απαλα, να της δεινεις τροφη με το χερι σου και πιστευω οτι ετσι θα γινει καλυτερα. Εξαλλου η εμπιστοσυνη θελει χρονο για να την κερδισεις.
Ο Αριστείδης μας είναι πολύ φιλικός, ανεβαίνει στα κεφάλια μας,έρχεται στην αγκαλιά μας κλπ.Η Πέρλα μας που την έχουμε τρεις μέρες είναι αρκετά φοβισμένη αλλά κάθεται στο δάκτυλό μας και σήμερα έφαγε από το χέρι μου.
Τα πηρες απο εκτροφεα και ειναι τοσο ημερα;
 
@Natalie08 σ'ευχαριστώ πολύ! Την Πέρλα για λίγο θα την έχω στο κλουβι,θα της δίνω το χέρι μου να κάθεται και να τρώει.Θα την αφήσω να ηρεμήσει και μετά θα τη ξαναφήσω ελεύθερη μέσα στο σπίτι.Τον Αριστείδη τον έχω 10 μέρες και την Πέρλα τρεις. 🙂
 
@Natalie08 από διαφορετικό ιδιώτη.Ο Αριστείδης μεγαλωμένος στην αγκαλιά με κρέμα,η Πέρλα μεγαλωμένη στο κλουβί,την τάιζε η μαμά της και απλά κάπου κάπου την έβγαζαν εξω και τη μάθαιναν να κάθεται στο δάκτυλο.
 
Back
Top