Γενικά Ο Αρχηγός πέθανε από Ασπεργίλλωση

Αλεκομανα

PB New Member
Εγγραφή
25 Νοε 2015
Μηνύματα
363
Πόλη
Λιβαδειά
Χθες 5:30 το πρωι φευγωντας για την δουλεια ηταν το τελευταιο γεια σου που του ειπα. Γυρισαμε σπιτι γυρω στις 14:30 πουθενα ο Μαικλ ψαξαμε ολο το σπιτι εκτος διπλα στο κλουβι κατψ απο τον καναπε. Ευχομουν ηλπιζα να χει καπως δραπετευσει απο το μπανιο αλλα δυστυχως ηταν νεκρος και στις 6 τον πηγα για νεκροψια. Πεταχτηκα σημερα απ την δουλεια στον κτηνιατρο ασπεργγιλωση μου ειπε. Ενας μυκητας λεει υπηρχε στο dna του δηλαδη δεν τον κολλησε απλα απο διαφορους παραγοντες στρες αλλαγη θερμοκρασιας κλπ κλπ εκδηλωθηκε του εθπα που τον βρηκα κ μ πε ενιωσε πως ειναι στα τελευταια του και κρυφτηκε σε σκοτεινο μερος "απο τα αρπακτικα"
ΥΓ. Διαβασα εδω ολα για την ασπεργιλλωση, ο γιατρος μου πε αυτα που σας ειπα
ΥΓ2 Δεν πηρε λεφτα για την νεκροψια κ γτ ημουν εγω αλλα και γιατι το κανε για ερευνητικους λογους
 
  • Like
Αντιδράσεις: jk1980
Πηγα τον εθαψα διπλα στον Αλεκο μου τωρα, υγρασια εχουμε σχετικα τον χειμωνα. Αλλο παπαγαλακι δεν εχω ουτε θα παρω συντομα θα περασουν αρκετα χρονια πιστευω. Και δεν θελω να αντικαταστησω τον Μαικλ ηταν ενας και μοναδικος αλλα και νιωθω "κουρασμενη" φτου και παλι ολα απ την αρχη, δεσιμο εκπαιδευση δεν εχω την διαθεση.
Σας ευχαριστω ολους να στε καλα εσεις και τα φιλαρακια σας
 
☹ Τα χειρότερα νέα. Λυπάμαι πολύ Τάνια, όλοι μας θα θυμόμαστε τον Μάικλ και τα καμώματά του και έτσι θα είναι πάντα ζωντανούλης στο μυαλό μας. Φεύγοντας ας πάρει μαζί του και την αγάπη όλων όσων τον γνωρίσαμε έστω και διαδικτυακά για να τον συντροφεύει.
 
Λυπάμαι αφάνταστα για το φιλαράκι σου Τάνια, για τον πανέξυπνο και χαριτωμένο αρχηγό μας. Συναισθάνομαι την θλίψη σου και αντιλαμβάνομαι την απόφαση σου να μην πάρεις σύντομα άλλο πουλάκι. Ούτως ή άλλως καμιά ψυχούλα δεν αντικαθίσταται από κάποια άλλη. Σημασία πια έχει πως πέρασε μια καλή ζωή μαζί σου, ήταν χαρούμενος, κατάφερες με τον κατάλληλο τρόπο ν' αναδείξεις την ευφυΐα του και να κάνεις όλους εμάς να τον θαυμάζουμε και να τον αγαπάμε... Καλό ταξίδι Μάικλ☹
 
Λυπαμαι πολυ! Ειναι δυσκολο να χανεις απο την μια στιγμη στην αλλη την παρεα σου.
Οπως μας περιεγραφες τα κατορθωματα του φαινοταν πως ηταν ιδιαιτερο πουλακι.
Κριμα!
 
Πηγα τωρα εδωσα το κλουβι του στην γειτονισσα που εχει κοκατιλ, μολις το δα το λυπηθηκα το καημενο το κλουβι του ηταν πολυ παλιο και λιγο μεγαλυτερο απο το μεταφορικο του μαικλ. Της ειπα να το πλυνει καλα με χλωρινη καυτο νερο ξυδι να το αφησει καποιες μερες να στεγνωσει καλα κ μετα να το βαλει.
Κραρησα το μεταφορικο του και την μια αγαπημενη κουνια την οποια την ειχα παρει για εφεδρικη ειναι με την ετικετα ακομα.
 
Back
Top