Ασθένειες Ο Ζακό μου εδώ και δύο μέρες είναι μαζεμένος και δεν μιλάει

Ρόκο-ΖΑΚΟ

PB New Member
Εγγραφή
19 Νοε 2017
Μηνύματα
4
Πόλη
Κορυδαλλός
Καλησπέρα σας! Εχω παπαγαλο ζακό. Τον... Κληρονομησα απο μια θεια μου που πεθανε. Στην αρχη ηταν μελαγχολικος και... μαδημενος. Με τον καιρο ηρθε στα ισια του και εγινε παλι κοινωνικος. Πριν δυο μηνες μου εφεραν να φιλοξενησω αλλον ενα. (για εξι μηνες) ο Ρόκο μου ηταν πολυ κοινωνικος με το νεο μελος και πιστος στις συνηθειες του. Δυο μερες τωρα ειναι μαζεμενος δεν μιλαει εχει μαδηθεί και σημερα ενω εφαγε φυστικι το εβγαλε με σαλιο. Σαν να εκανε εμετο. Δεν μιλαει ειναι μαζεμενος και βγαζει ενα αχνό τσιου. Εφαγε λιγο ηλιοσπορο και κανει ηχο σαν να σπαει φυστικι... Τι κανω;
 
Μια χαρα ειναι ο αλλος. Ζωηρος και λαληστατος. Ειναι σε ξεχωριστα κλουβια και σε αποσταση. Ο Ροκο ενω εφαγε ηλιοσπορους μετα απο 3 ωρες τους... εβγαλε.
 
Μια χαρα ειναι ο αλλος. Ζωηρος και λαληστατος. Ειναι σε ξεχωριστα κλουβια και σε αποσταση. Ο Ροκο ενω εφαγε ηλιοσπορους μετα απο 3 ωρες τους... εβγαλε.

Καραντίνα στο ίδιο δωμάτιο δεν είναι καραντίνα. :)

Ο Ρόκο πιθανότατα να χρειαστεί αντιβιοτικά γι'αυτό πρέπει να τον δει γιατρός.
 
Το πουλι ειχε το συνηθειο να μαδιεται απο πριν ερθει στα χερια σου; οπως σου ειπε κ ο Ανεστης αυτο που πρπεει να κανεις αμεσα ειναι να το πας σε καποιο γιατρο. Πρωτον να δεις τι μπορει να γινει με το θεμα του μαδηματος που πιθανον να ειναι ψυχολογικο και δευτερον αν δεις αν εχει καποιο αλλο θεμα και εκανε ουσιαστικα εμετο αν καταλβα σωστα.
 
Καραντίνα στο ίδιο δωμάτιο δεν είναι καραντίνα
Σε αλλο δωματιο ειναι τα πουλια. Αυριο οποσδηποτε θα παμε σε γιατρο. Σημερα οσες προσπαθειες και αν εκανα δεν βρηκα καποιον. Ευχαριστώ πολύ

Το πουλι ειχε το συνηθειο να μαδιεται απο πριν ερθει στα χερια σο;
Ναιτο μαδημα ηταν στις συνηθειες του. Το γεγονος οτι βγαζει τα σπορια με ανυσηχει.
 
αυτο οφειλεται καπου αλλου. Πιθανον κρυωμα. Αλλα θα το δει ο γιατρος και θα σου πει.
 
Back
Top