Γενικά Ο Θεόδωρος και η ηλεκτρική σκούπα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
Έχω διαβάσει από άλλα πτηνά που εμφανίζουν αυτή τη συμπεριφορά. Ωστόσο, Θεόδωρος είναι το μόνο πουλί στο σπίτι μου που το κάνει αυτό.

Όταν χρησιμοποιώ την ηλεκτρική σκούπα στο δωμάτιο πτηνών, θα λάβει ο Θεόδωρος μπάνιο. Η πρώτη φορά ήταν μια έκπληξη. Τώρα αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα.

Μήπως κάποιο από τα πτηνά που το κάνετε αυτό;
 
Το ίδιο και ο δικός μου. Μόλις βάλω σκούπα πάει στην μπανιέρα του και πετάει τα νερά σαν τρελός. Παίζει και με φωνάζει συνέχεια. Έχουν μεγάλη πλάκα!
 
Καθε φορά που πλησιάζω το ηλεκτρικο σκουπάκι κοντα στο κλουβι για να μαζευψει τα σπόρια και τα πουπουλα των πουλιών, τα μικρά μου μπάντζι αντι να τρομάξουν, βγάζουν μικρές χαρούμενες φωνούλες και πλησιάζουν το μουτράκι τους παρα πολύ κοντά στο κλουβι και ελέγχουν αν καθαρισα καλα!:D Θα έλεγα μαλιστα πως με διορθώνουν κιόλας αν ξεχασω κανα σποράκι αφου νιώθω οτι με κουτανε σαν Πεθερά που ελέγχει την νύφη:D Νομιζω πως αν είχαν ανθρώπινη μιλιά θα μου εκαναν και παρατήρηση!

Με την μεγάλη ηλεκτρική σκούπα δεν έχω παρατηρήσει αν κάνουν μπάνιο καθώς η μπανιέρα δεν βρισκεται μόνιμα στο κλουβί και δεν έχει συμπέσει η ώρα να συνδυαστεί με αυτές τις δύο δραστηριότητες συγχρόνως.
 
Back
Top