Γενικά Ο Ρίκο θέλει παρέα

ZetaNikos

PB New Member
Εγγραφή
17 Νοε 2016
Μηνύματα
10
Πόλη
Περιστέρι
Καλησπέρα και πάλι!
Ο ρίκο μας είναι μαυροκεφαλος κάικ... Σκεφτόμαστε να πάρουμε άλλο ένα παπαγαλάκι για να έχει παρέα τις ώρες που λειπουμε.. Το κλουβί του είναι τεράστιο... Πρέπει να είναι και αυτός κάικ απαραίτητα ή συμβιώνει και με άλλα είδη;
 
Πιστεύω ότι με το είδος του θα τα βρίσκει καλλύτερα αλλά όταν θα είναι μόνο του και βαριέται πάρτε του παιχνίδια διάφορα για να έχει να ασχολείτε αλλά όχι καθρεφτάκια και κουδούνάκια.
 
Παιχνίδια έχει πάρα πολλά και συνέχεια παίρνουμε καινούρια... ψάχνουμε βέβαια και κάποια ξύλινα που έχουμε δει μόνο σε βίντεο τα οποία είναι πιο εκπαιδευτικά αλλά δεν βρίσκουμε...
σκεφτήκαμε και για άλλο παπαγαλάκι γιατί έχουμε δει πόσο πολύ παίζουν μεταξύ τους...
 
Αν το βλέπεις απαραίτητο πως πρέπει να του πάρετε παρέα δεν υπάρχει κάποιο θέμα απλά το λέω γτ τον να πάρετε 2ο θέλει κάποια διαδικασία και προετοιμασία θα υπάρχει κάποιο άρθρο εδώ που θα την λέει και πιστεύω κάποιος αν μπορει να το βάλει.
 
Καλύτερα το ίδιο είδος και καλύτερα ζευγάρι. Δεν ξέρεις τι μπορεί να αντιμετωπίσετε διαφορετικά. Ακόμα όμως και σ' αυτή την περίπτωση, πέραν της καραντίνας, θα πρέπει να μεσολαβήσει και χρονικό διάστημα γνωριμίας των πουλιών σε διαφορετκά κλουβιά.
 
Back
Top