Γενικά Ο Ρίκο το green cheek conure μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kleos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Kleos

PB Member
Εγγραφή
14 Μαρ 2021
Μηνύματα
480
Πόλη
Αθήνα
Μιας και για κάποιο λόγο δε μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφίες από το παλιό μου κινητό, με το καινούργιο τώρα μπορώ και σας παρουσιάζω το υπερκινητικό green cheek conure μου τον Ρικο. Σε λίγο κλείνει 3 μηνών.

IMG_20210505_142815.webp
 
@Mirto επίσης, και το δικό σας είναι πολύ όμορφο. Θυμάμαι όταν είχατε κάνει ποστ για το δικό σας, θυμάμαι ησασταν αγχωμενη στην αρχή. Τώρα πως τα πάτε; Να υποθέσω είστε αχώριστοι.
 
Καλησπέρα παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Μιας και είναι ήδη το ποστ για να μην ανοίξω καινούργιο, θα ήθελα να ρωτήσω πως ενώ είναι εύκολος στο φαγητό (σε αντίθεση με τα κοκατιλ μου) του έχω βάλει εδώ και μέρες σουπιοκοκκαλο και δεν το έχει αγγίξει καθόλου (1η φορά που του πήρα). Μήπως να του το ρίξω τριμμένο στο φαγητό σε περίπτωση που δεν το δοκιμάσει καν; Ευχαριστώ.
 
του έχω βάλει εδώ και μέρες σουπιοκοκκαλο και δεν το έχει αγγίξει καθόλου (1η φορά που του πήρα). Μήπως να του το ρίξω τριμμένο στο φαγητό σε περίπτωση που δεν το δοκιμάσει καν;
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παρά μόνο να φροντίζεις να έχει πάντα σουπιοκόκκαλο και να βρίσκεται σε σημείο που να μπορεί να το βρει, αν και όταν το χρειασθεί. Μην βάζεις δηλαδή για να φάει αλλά για να έχει. Όταν και αν χρειαστεί, θα φάει κιόλας.
 
Παρόλο που δεν τον αγόρασα ημερο, σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που ο Ρικο ψιλοέμαθε το χέρι μου, 😍 ενώ τακτοποιούσα το κλουβί του πήγαινε κοντά στο χέρι μου και το δάγκωνε χωρίς να ασκεί σχεδόν καθόλου πίεση.😂 Παίξαμε λίγο το χαιδεψα λιγάκι και ελπίζω με τον καιρό να μάθει να ανεβαίνει και στο δάχτυλο μου για να το βγάζω και έξω από το κλουβί του καθημερινά για κάποιες ώρες την ημέρα, αν και πολύ δύσκολο.

IMG_20210508_120849.webp
 
Back
Top