Γενικά Ο Σκρουτζ είναι πλέον μέλος του σμήνους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nausicaa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nausicaa

Budgies Expert
Εγγραφή
6 Απρ 2021
Μηνύματα
1.357
Πόλη
Αθήνα
Δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η ημέρα, και όμως ο Σκρουτζάκος τα κατάφερε! Μόλις λάβαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την Κομοτηνή και είναι εντελώς καθαρός! Δεν έχει μύκητες, δεν έχει βακτήρια. Αν δεν έδειχνε πετσοκομμένος, οι γιατροί θα έλεγαν ότι είναι η επιτομή των υγειών μικροβιολογικών εξετάσεων. Υπάρχει μια ανησυχία ότι τα πολλά αντιβιοτικά έχουν επηρεάσει ήπραν και νεφρούς, αλλά δεν υπαρχει τρόπος να το ελέγξουμε χωρίς να τον ταλαιπωρήσουμε πολύ. Επίσης το μόνο που βρήκε ήταν αυγά από ασκαρίδια, αλλά ούτε κι αυτό επείγει, και προτιμούν να τον αφήσουμε λίγο να συνέλθει ο οργανισμός του. Όταν ξαναερεθιστεί το μάτι θα λάβουμε επιχρημα και θα το στείλουμε, μήπως υπάρχει στοχευμένη θεραπεία που να τον βοηθά. Τις προάλλες τον έτρωγε λόγω πτερόρροιας και το έτριψε στα κλαδιά, το σουπιοκόκκαλο και την ταΐστρα, αμέσως πρηστηκε και έβγαζε ορό. Με tobradex και παυσίπονο έπεσε αμέσως, αλλά προφανώς θα ξανασυμβεί και θα είμαστε έτοιμοι!

Ρώτησα άμεσα και συμφώνησαν ότι μπορεί να έρθει στις κυρίες. Και ήρθε! Στην αρχή ήταν παγωμένος, αλλά ύστερα από λίγο άρχισε να συμπεριφέρεται σαν παπαγάλος περισσότερο απότι δυόμιση μήνες τω΄ρα. Μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που ήθελε να βγει από κλουβί. Πέταξε στο δωμάτιο, μπήκε στο κλουβί των κοριτσιών και και στα πάρκα για καμιά ώρα, μέχρι που κουράστηκε πάρα πολύ, μάτωσε λίγο την φτερούγα του (έχει ήδη στεγνώσει το αίμα, νομίζω είναι οκ, θα προσπαθήσω να το φωτογραφίσω αλλά δεν φαίνεται όταν έχει κλειστές φτερουγες και τώρα ξεκουράζεται).

Ο Σκρουτζ ανακάλυψε την γλύκα της κούνιας και δοκίμασε όλες όσες υπάρχουν στο δωμάτιο, από αυτές που είναι στα κλουβιά, μέχρι μία που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ οι κυρίες, οπότε έβαλα μία και στο κλουβί του. Όταν τον πρωτοφέραμε είχε κούνια στο κλουβί, αλλά επειδή τομόνο που ήξερε να κάνει ήτνα να πετάει, την βγάλαμε από φοβο μην χτυπήσει. Τώρα όπως που μπορεί να πετά εκτός κλουβιού μπορεί να την έχει.

Όπως ήταν αναμενώμενο, η Αυγή δεν πήρε την παρουσία του πολύ καλά, αν και θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Η Ίρις φυσικά ήταν πολύ φιλική και χαλαρή μαζί του. Κάθονταν και καθαρίζονταν μαζί πριν λίγο. Νομίζω η αλλαγή στην προσωπικότητά του είναι ραγδαία και θετική. Πίνει πολύ νερό, τρώει, καθαρίζεται, μέχρι και κεχρί τρώει που μέχρι τώρα είχε φάει 2 εκατοστα συνολικά. Επίσης δεν τα κάνει πάνω του όταν κουνιέμαι. Σημέρα θα μείνει στο κλουβί πια, γιατί η ματωμενη φτερούγα με ανησυχεί λιγο, ελπίζω όμω από εδώ και πέρα μόνο καλά να πηγαίνει!

Μ'εχρι και οικογενειακή φωτογραφία έκατσαν να βγάλουμε! Πώς σας φαίνεται η διαφορά στο μέγεθος?

20220222_120559.webp
 
@Stavros Ευχαριστούμε! Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι Θα έβγαινε θετικός για μεγαβακτήριο, αλλά είναι μια χαρά'. Φαγητο, ξεκούραση και παρέα χρειάζεται. Ελπίζω ότι και η άσκηση από το πέταγμα θα βοηθήσει το έντερό του.
 
Ευχάριστα νέα ακόμα και για εμένα που τώρα γνωρίζω εσάς και την παρέα σας!
Αλλά μην μου το κάνετε αυτό.. Πάντα ήθελα να τον Ντόλαντ να ρίχνει τις κοπέλες με τον Γκαστόνε να τρέχει από πίσω! χαχαχα
+ ότι και ο Σκρούτζ παρά την ηλικία του, έχει μια κυρία να τρέχει από πίσω του, καθώς και μια παλιά αγάπη ;)
 
@marapo @Ιωάννης 2021 @ΜΑΡΙΑαα Νάστε καλά, παιδιά, όλοι για τα καλά σας λόγια! Η Αυγή είναι αρκετά κατσούφα και επιθετική, ενώ η Ίρις μάλλον φοβάται, αλλά δεν τα πάνε και άσχημα για δεύτερη μέρα.

Ήδη ο Σκρουτζ πετά και προσγειώνεται καλύτερα από εχθές, και άρχισε να τρώει αυγοτροφή και πολύ κεχρί να δυναμώσει! Βέβαια και εκείνος και η Ίρις έχουν πτερόρροια, οπότε έχουμε γεμίσει φτερά και πούπουλα και νερά από το μπάνιο, αλλά χαλάλι αν είναι να φύγουν τα φτερά με τα αίματα πάνω.

Η αλήθεια είναι ότι είναι ξανθός και τα πούπουλά του έχουν μια κυρτότητα σαν το τσουλούφι του Γκαστόνε, αλλά ομολογώ ότι αυτό που κάνει μπαμ από μακριά είναι η λευκή φαβορίτα! Επίσης έχει τραβήξει τα πάνδεινα ο καημένος και ζει ακόμα, οπότε... Παρεμπιπτώντως, έχει διαβασει κανείς εδώ τον Βιο και την Πολιτεία του Σκρουτζ ΜακΝτακ του Ρόσα, ή μόνο εγώ καίγομαι?
 
Η αλήθεια είναι ότι είναι ξανθός και τα πούπουλά του έχουν μια κυρτότητα σαν το τσουλούφι του Γκαστόνε
😂 Εγώ τον Γκαστονε τον ανέφερα επειδή είχε την φήμη του τυχερού.
Και επειδή ο σκρουτζ ήταν τυχερός που τον περιποιηθηκες και ασχοληθηκες μαζί του και στο τέλος βρέθηκε και με 2 κυρίες
 
Ο Βίος και η Πολιτεία... Ένα κόμιξ που καιρό έψαχνα μα ποτέ δεν βρήκα.. Είναι μέσα στους στόχους μου τολμώ να πω! Βέβαια ακόμα και τώρα αγοράζω τα κόμιξ της καθημερινής που λείπουν από τη βιβλιοθήκη μου. Αγαπάμε Καρλ Μπαρκς, και τον άξιο συνεχιστή, Ντον Ρόσα!
 
Καλημέρα. Ωραίος ο Σκρουτζ κ μπράβο του, δεν "μασάει"! Κ περιποιείται κ τον εαυτό του για να προκαλέσει "ταραχή" στις όμορφες κυρίες! 🥰😄. Να τα χαίρεσαι κ τα 3 κουκλιά σου.
 
😂 Εγώ τον Γκαστονε τον ανέφερα επειδή είχε την φήμη του τυχερού.
Και επειδή ο σκρουτζ ήταν τυχερός που τον περιποιηθηκες και ασχοληθηκες μαζί του και στο τέλος βρέθηκε και με 2 κυρίες
Χαχαχα, καλοσύνη σας! Η αλήθεια είναι ότι το κατακρεουργημένο μάτι είναι κάπως υψηλό τίμημα για να είναι κάποιος τυχεράκιας, και ο καημενούλης δεν είναι καθόλου ενοχλητικός, αλλά κατά μία έννοια την γλίτωσε από εκείνη την κόλαση.
Κ περιποιείται κ τον εαυτό του για να προκαλέσει "ταραχή" στις όμορφες κυρίες! 🥰😄
Ταραχή έχει προκαλέσει, αν και όχι για αυτόν τον λόγο, ή τουλάχιστον όχι μόνο για αυτόν. Η Αυγή ειναι αρκετά επιθετική και χωρίς λόγο, του επιτίθεται για πλάκα, απλώς για να αποδείξει ότι είναι δικός της ο χώρος. Βέβαια, όταν τον πιάνει το τραγούδι, η Αυγή σταματά ό,τι κάνει και τρέχει κοντά του, γιατί είναι πολύ πυρωμένη. Άτιμη πτερόρροια, σκοπευα να εξαφανίσω την αυγοτροφή, και μόλις έπιασε την Ίριδα πολύ βαριά πτερόρροια και δεν γίνετια να μέινει άνευ. Ατυχία. Η Ίρις από την άλλη δεν νοιάζεται ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Κάθεται δίπλα του όσο περιποιούντια τα φτερα τους, αλλά δεν την ενθουσιάζει το τραγούδι του, που εδώ που τα λέμε είναι πολύ βραχνό ενω το δικό της είναι για διαγωνισμό, αλλά ούτε είναι επιθετική. Ελπίζω να τα βρουνε σύντομα, δεν θέλω να είναι τρομοκρατημένος, για καλό τον φέραμε εδώ, όχι για να χάσει και το άλλο μάτι.
 
Σαν να λέμε ότι η Νταίζυ πιάνει τον Ντόναλντ να μιλάει σε άλλη. Αλλά μόλις αρχίσει να μιλάει τελικά ηρεμεί. Ωραίες παρομοιώσεις!
 
@Alexx Χεχε, αν η Νταίζυ κάπου παίρνει στεροειδή και είναι εκτός εαυτού, ναι! H Αυγή είναι αρκετά επιθετική, έχω και φωτογραφία που μοιάζει με δεινόσαυρο! Προσπαθούμε λοιπόν να το παμε πιο αργά, τώρα έχω τον Σκρουτζ έξω και έχει ερθει να καθίσει πάνω στο κλουβί των κοριτσιών, σε λίγο θα ανοίξω και το δικό τους. Αν τα πάνε καλά θα μείνουν όλα έξω, αλλιώς θα είναι σειρά του Σκρουτζ να μπει στο κλουβί του.

Νομίζω ότι το μέγεθός του τις τρομάζει, στα ζώα έχει σημασία.
 

Συνημμένα

  • 20220222_111925.webp
    20220222_111925.webp
    51,2 KB · Προβολές: 4
Back
Top