Γενικά Ο Τουιτι το καναρίνι μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης helen
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

helen

PB New Member
Πόλη
Τρίπολη
Γειά σας παιδιά! Έβγαλα φωτογραφίες του μικρού μου! Δεν είναι χαριτωμενος; τι λέτε; Σήμερα άρχισε να μου κελαιδά!:D και την ώρα που είχα κατεβάσει το κλουβί του για να το καθαρίσω ήταν πιο ήρεμος απ' ότι χθες με κοιτούσε και μου κελαηδούσε! 🙂νομίζω πως θα γίνουμε καλοί φίλοι!

πολύ όμορφο πουλάκι! Να το χαίρεσαι!

• Like
Αντιδράσεις: helen
Ελένη έχω και εγώ μία κανάρα με τα ίδια χρώματα όπως το δικό σου.Αυτές τις μέρες περιμένω να βγάλει τα μικρά. Πολύ όμορφο το καναρινάκι σου.

• Like
Σ' ευχαριστώ Σισσυ μου! Να σε ρωτήσω πειράζει που εχω το καναρινάκι μου πανω απο την τηλεόραση;

Τουίτυ το καναρίνι μου

Γεια σας παιδιά! Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι ράτσα ειναι το καναρινάκι μου απο την φωτογραφία που εχω ανεβάσει; 🙄 επίσης το έχω βάλει πάνω απο την τηλεόραση στο δωματιό μου πειράζει σε κάτι αυτό?:)
Επίσης κελαιδά ασταμάτητα είμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτό!

Καλησπέρα,
Σκέψου ότι τα πουλάκια έχουν ανάγκη από συνεχόμενο υπνο, οπότε αν θες να δεις τηλεόραση το βράδυ θα το ξυπνάς.
Βλέπω ότι φέρει δαχτυλίδι. Δεν μπορώ όμως να δω αν είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου. Δες και πες μας. Επίσης, αν είναι κλειστού τύπου, διάβασε τί γράφει πάνω το δαχτυλίδι. Ετσι θα μάθεις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως τη χρονολογία γέννησης και τη χώρα προέλευσης.

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
Το δαχτυλίδι ειναι μωβ μου είπαν στο πετ σοπ οτι ειναι 8 μηνων

Να σου ζησει το καινουργιο καναρινακι
θα ελεγα οτι η τηλεοραση δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα καθως παραγει διαφορες ακτινοβολιες

ΜΦΧ
Πανος

Να σου ζήσει. Πρόσεχε μην το βάζεις κοντά στην τηλεόραση γιατί η τηλεόραση εκπέμπει θερμοκρασία υψηλή και μπορεί να το χάσεις! ή να του κάνεις Solarium ! 🙂

επίσης το έχω βάλει πάνω απο την τηλεόραση στο δωματιό μου πειράζει σε κάτι αυτό?:)
Επίσης κελαιδά ασταμάτητα είμαι πολυ χαρουμενη γι'αυτό!
Ελένη μου πάνω στην τηλεόραση βάζουμε τα μπιμπελό και αυτά όχι όλοι. :) Τα πουλιά είναι ζωντανοί οργανισμοί και πρέπει να σεβόμαστε τους βιολογικούς τους ρυθμούς. Είναι ο πιο βασικός κάνοντας εάν θέλουμε να έχουμε υγιή πουλιά με καλή ποιότητα ζωής.

Αφιέρωσε λίγα λεπτά και διαβάστε προσεκτικά το Φροντίδα των πουλιών και συνθήκες περιβάλλοντος

Σ' ευχαριστώ Σισσυ μου! Να σε ρωτήσω πειράζει που εχω το καναρινάκι μου πανω απο την τηλεόραση;
☹ Με συγχωρεις δεν ειδα την ερωτηση σου!
Τα ειπαμε ομως σε π. Μ. (επιμενω σε οτι σου ειπα) :)και συμφωνω απολυτα με οτι σε συμβουλευουν τα παιδια!

• Like
Ελπίζω Sissy η φίλη σου να μην ξενυχτάει με την τηλεόραση αναμμένη γιατί μη πιάσει καμιά φωτιά με καναρίνι κοντά και καούν όλοι στο τέλος!

Δεν ξέρω αν το καταλάβετε αλλά είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα απόψε :)

Back