Διατροφή Ο Τουκη με καλαμποκι

Ε ρε γλέντια! Του κάνει πάρα πολύ καλό, μπράβο που του το δίνεις. Εγώ τον χειμώνα που δεν έχει φρέσκο, τους δίνω κατεψυγμένο αφού το ξεπλύνω λίγο και στεγνώσει καλά για να μην είναι μαλακό. Κάποιες φορές το περνάω και λίγο από τον μικροκυμμάτων. Το φρέσκο όπως κι εσύ.
Συγγνώμη, πως το κόβεις τόσο λεπτό; Εγώ μόνο με το χέρι μπορώ να το σπάσω. Με μαχαίρι ούτε καν με το μαχαίρι κρέατος το τεράστιο δεν κόβεται.
 
Βραστο ειναι δεν ξερω αν πρεπει αλλα το ξεσκιζει! Το κανει πουρε! Επισης του αρεσει πολυ το γκουντα το τυρι οταν φτιαχναμε τοστ του τρεχαν τα σαλια και τουδωσε η Μαρια λιγο και απο τοτε κανει σαν σκυλακι οταν το βλεπει! Ξερω οτι δεν κανει αλλα λιγο του δινει!
 
Βραστο ειναι δεν ξερω αν πρεπει αλλα το ξεσκιζει!
Δοκίμασες να του δώσεις ωμό?
Νομίζω θα ενθουσιαστεί περισσότερο... και είναι και πιο καλό ως τροφή.
 
Επισης του αρεσει πολυ το γκουντα το τυρι οταν φτιαχναμε τοστ του τρεχαν τα σαλια και τουδωσε η Μαρια λιγο και απο τοτε κανει σαν σκυλακι οταν το βλεπει! Ξερω οτι δεν κανει αλλα λιγο του δινει!
Αραιά και που σε πολύ μικρές ποσότητες μπορεί να του δίνει. Ειδικά το γκούντα έχει και αρκετό ασβέστιο.
 
Συγγνώμη, πως το κόβεις τόσο λεπτό; Εγώ μόνο με το χέρι μπορώ να το σπάσω. Με μαχαίρι ούτε καν με το μαχαίρι κρέατος το τεράστιο δεν κόβεται.
Μαρια, πρωτα πρεπει να καρφωσεις το μαχαιρι (μεγαλο προφανως) καθετα στο κεντρο που ειναι ο "κορμος" και μετα κατεβαζεις το μαχαιρι οριζοντια. 2 3 φορες με λιγη δυναμη κοβεται.
 
Back
Top