Γενικά Ο Τσίκο άλλαξε συμπεριφορά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης fanirag
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.

fanirag

PB New Member
Εγγραφή
25 Απρ 2016
Μηνύματα
51
Πόλη
Αθήνα
photos.google.com/share/AF1QipObYfKqvsfOLYYuXEvozsli6ySxA5IhZJm71gYjx7hRYtJ_yjnUM-hoqlBripdN0A/photo/AF1QipMPp2gHEOma6lbsY6X07qdL3S9FJeof7DYUWMTG?key=aHZ5RXRrLVZIOFNlOWFPUnA2aHZLYWNoMkhncTJR (Η σελίδα δεν λειτουργεί πλέον)
Ο Τσικο ενώ δε δείχνει άρρωστος, γιατί τρώει και αν του βάλω κελαηδήματα από YouTube στο κινητό τραγουδάει κι αυτός, ωστόσο από μόνος του τις τελευταίες δύο τρεις μέρες όχι... Περνάει αρκετό χρόνο στο κλαδί φουσκωμενος και με παρακολουθεί... Τα κόπρανα φυσιολογικά... Δεν πολυπινει νερό όμως κι ούτε θέλει μπάνιο που του άρεσε πολύ!;
Αυτά με τον Τσικο
 
Φανη μου σε αυτό εδώ το θέμα: https://community.petbirds.gr/threads/Το-κλουβί-δεν-ακουμπάει-σε-τοίχο-αλλά-στο-τζάμι-του-παραθύρου.27076/ που άνοιξες χθες, έχουμε ξεφύγει από την θέση του κλουβιού και έχουμε κάνει μια συζήτηση 3 σελίδων αναλύοντας τον λόγο που ο Τσίκο είναι φουσκωμένος και τι πρέπει να κάνεις για να ζωηρέψει και να γίνει καλά. Ό,τι άλλη απορία έχεις, γράψτη σε παρακαλώ πολύ στο θέμα που έχεις ήδη ανοίξει και συνέχισε τον διάλογο εκεί. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε πολλά θέματα αναλύοντας το ίδιο θέμα.

Το θέμα κλειδώνει.

Σ ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top