Γενικά Ο απίστευτος, ο απίθανος Τιραμόλα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mlt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mlt

PB Member
Εγγραφή
20 Μαϊ 2008
Μηνύματα
410
Πόλη
Βόλος
Όπως έχω γράψει και σε άλλο τόπικ (Προσκλητήριο ιδιοκτητών μπάτζι), κατά τις 10 Σεπτεμβρίου, αναγκάστηκα να χωρίσω τον Τιραμόλα, από την σύντροφό του την Ασπρούλα, λόγω προβλημάτων της στα πόδια (ποδάγρα). Όταν την πήγα στον φίλο pet-shopά έμαθα ότι η Ασπρούλα (που είναι τώρα καλά με το epithol και ζεί μόνη της σε ένα μικρότερο κλουβί), ήταν μεγάλης ηλικίας, τουλάχιστον 5-6 ετών. Για τον λόγο αυτό, δεν θέλησα να την ξαναβάλω με τον Τιραμόλα.
Βέβαια έκτοτε ο Τιραμόλα, δεν είχε τόσα κέφια, όσα και πριν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι έπαψε να είναι ζωηρός. Αυτόν τον καιρό όμως δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ αρκετά μαζί του και να παίξουμε με το παιχνίδι του, αν και καταλάβαινα ότι μόλις με έβλεπε μου το ζητούσε με τον τρόπο του.
Και τώρα έγινε κάτι, που σίγουρα κάποιοι μέλη εδώ, δεν θα το εγκρίνουν, αλλά όμως δεν γινότανε και διαφορετικά.🙄
Ήρθε η φίλη μου και μου έφερε.. Ένα θηλυκό παπαγαλάκι ηλικίας περίπου 8-10 μηνών. Το πήρε από τον ίδιο φίλο pet-shopά που μόλις σήμερα το παρέλαβε.
Κλουβάκι άλλο για να το βάλω σε καραντίνα, δεν έχω και το κατάστημα έχει ήδη κλείσει.
Αναγκάστηκα λοιπόν να το βάλω κατ' ευθείαν στο κλουβί με τον Τιραμόλα.
Το τι έγινε, άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπατε😱
Με το που πάτησε το ποδαράκι της στο κλαρί, ο Τιραμόλα της ρίχτηκε και ξεκίνησε τις ερωτοτροπίες μαζί της, φιλιά, χάδια και προσπάθεια με το ποδαράκι του να ανέβει πάνω της. Εκτός από αυτό το τελευταίο, το ζευγάρωμα δηλαδή (άλλωστε δεν είναι πυρωμένη) και εκείνη τον δέχθηκε αμέσως, λες και ήταν μαζί για ένα μήνα τουλάχιστον.
Έπρεπε όμως να βλέπατε τον Τιραμόλα!
Οι κόγχες των ματιών του είχαν μικρύνει και ήταν σαν κεφάλι μαύρης καρφίτσας μέσα στο ασπράδι του ματιού. Τα φτερά στο κεφάλι του είχαν "ανατσουτσωρώσει" και έμοιαζαν σχεδόν σαν λοφίο. Τα φτερά κάτω από το ράμφος του είχαν φουσκώσει σαν βεντάλια. Ελπίζω να μην καταφέρει να την "βάλει κάτω" επειδή φυσικά, δεν πρόκειται να τους βάλω τώρα φωλιά.
Τώρα παίζουν και τα δύο με το παιχνίδι το παιχνίδι του Τιραμόλα. Μία το γυρίζει αυτός και μια αυτή, κάτι δηλαδή που κάναμε ο Τιραμόλα και εγώ πριν, όταν ήταν μόνος του, αλλά όταν ήταν και με την Ασπρούλα, ένα πουλάκι που ομολογουμένως ήταν λίγο βαριεστημένο.
 
ε μα τόσο καιρό με τη σιτεμένη... είδε μικρούλα ο Τιραμόλας και γύρισε το μάτι του...
Άντρες...
 
Back
Top