Γενικά Ο αρσενικός δεν κελαηδάει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης asterias
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

asterias

PB New Member
Εγγραφή
23 Απρ 2009
Μηνύματα
11
Πόλη
Βόλος
Πριν πέντε μέρες αγόρασα ένα αρσενικό και ένα θηλυκό καναρίνι ενός έτους.
Τα πουλιά μου τα έχω στο μπαλκόνι σε ζευγαρωστρα με χώρισμα
να μην βλέπονται αυτό που ανησυχώ είναι παρόλο ότι έχουν περάσει πέντε μέρες δεν έχει κελαηδήσει ακόμα ο αρσενικός.
Η διαμονή τους ήταν σε εσωτερικό χώρο πριν τα αγοράσω.
Ακόμα έχω σκεφτεί μήπως επηρεάζετε από το καρδεριμοκαναρο που έχω δίπλα
Ευνοώ στο αμέσως επόμενο κάτω ράφι.
Τι μπορεί να φταίει!
Μ.Φ.Χ
 
νομιζω πως ειναι λογικο να μην κελάηδαει ακομα, γιατι εκτος απο το φενομενο πως κατι μπορει να εχει(ελπιζουμε πως οχι)τοτε η αλλαγη τοποθεσιας κ μονο φτανει.

μου εχει τυχει παρομοιο περιστατικο, με την μονη διαφορα πως το πουλι που αγορασα ηταν σε εξωτερικο χωρο κ εγω το εβαλα σε εσωτερικο. Το αποτελεσμα; Μετα απο 1 μηνα τουλαχιστον κελαηδισε! Ειναι αναλογα κ τον χαραχτηρα τους.

δωστου λιγο χρονο κ πιστευω πως ολα θα πανε καλα.

υ. Γ το μονο που δεν συμφωνω ειναι πως πηρες καινουργια πουλια κ αμεσως τα εβαλες για αναπαραγωγη(ετσι φανταζομαι με την λεξη ζευγαρωστρα)χωρις να γνωριζεις για την υγεια τους. Ελπιζω να μην εχεις καποιο προβλημα μαζι τους.

φιλικα
 
Είναι έτσι ακριβώς όπως σου λέει και ο Γιάννης. Μην ανησυχείς καθόλου για το γεγονός. Δωσε το χρόνο του και όλα θα γίνουν. Υπομονη και δείξε του ενδιαφέρον να αισθανθεί άνετα και οικεία με το χώρο και μαζί σου. Μίλα του πολύ και δείξε του αγάπη.Φροντιζε τα απο θέμα διατροφής και καθαρότητας και όλα τ αλλα γίνονται.
 
ηλια το γεγονος οτι δεν εχει κελαυδησει ακομη σου το εξηγησαν τα παιδια πιο πανω. Τωρα αν θελεις να τα ζευγαρωσεις πρεπει να εχεις μεν το χωρισμα αλλα πρεπει να βλεπονται. Αν και ειναι αργα για αναπαραγωγη αν ταιριαξει γρηγορα το ζευγαρι σου και τους κανεις σωστη διατροφη ισως να προλαβεις 1 γεννα.
 
Back
Top