Φροντίδα Ο ζακο μου ειναι λιγο φοβιτσιαρης

σωκρατης 93

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
56
Πόλη
Αθήνα
η ιστορια μου ειναι παρομοια με του asester. Πηρα πριν 3 μερες ενα ζακο 7 μηνων. Με φοβαται λιγο. Καποιες φορες μπορει να με αφησει να του χαιδεψω το ραμφος και τα ποδια, αλλα μπορει μετα απο 5 λεπτα να με φοβαται και να φευγει χωρις να τον εχω τρομαξει(ειμαι πολυ προσεκτικος). Παντως σιγουρα με συμπαθει περισσοτερο απο τη μανα και τον αδερφο μου επειδη τον ταιζω:D. Ποτε λετε να εξοικιωθει πληρως μαζι μου και να με αφησει εστω και να του χαιδεψω το κεφαλι; 🙄;)
 
Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μην τον ενοχλείς άστο να συνηθίσει το νέο του περιβάλλον τους ήχους του σπιτιού σου, το τηλέφωνο το κουδούνι,όλα είναι άγνωστα για αυτόν.Φαντάσου να βρεθείς σε ένα χώρο που δεν γνωρίζεις κανένα και χωρίς την θέλησή σου τι θα έκανες,θα εμπιστευόσουν κάποιον που δεν ξέρεις; Όλα σιγά σιγά και μέχρι εκεί που θέλει ο φιλαράκος σου. Στο φορουμ των παπαγάλων θα βρείς πολλά και ότι θες ελεύθερα ρώτα στη κατάλληλη κατηγορία θεμάτων. Να σου ζήσει.
 
Ευχαριστω πολυ. εχε αρχισει να συνηθιζει του ηχους. τελευταια αρχιζει να δειχνει μια πτοτιμηση στους led zeppelin που βαζω σιγα στο στερεφωνικο.χωρευει και κανει το κεφαλι του πανω κατω
 
Λογικό είναι να σε φοβαται αφου τον έχεις μόνο 3 μέρες...
Αν ασχολείσαι καθημερινά και του αφιερώνεις αρκετή ώρα, μέρα με τη μέρα θα κερδίζεις την εμπιστοσύνη του... Υπομονή, επιμονή και αγάπη θέλει... 😉
 
Αν άρχισε να δείχνει προτίμηση σε συγκρότημα & κινείται ρυθμικά σημαίνει ότι αρχίζει να νοιώθει άνετα στο νέο του περιβάλλον! Χάδια θα δέχεται, πάντα, από όποιον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του, και από τρίτους, στις περιπτώσεις που εκείνο επιθυμεί - επιτρέπει προσέγγιση! Σχετικά με τη συμπάθεια, διαφωνώ ότι συμπαθούν όποιον τα ταϊζει, καθαρίζει ή φροντίζει - αλλά όποιον τα παίζει - τα αφήνει ελεύθερα, τους κάνει τολμηρά πετάγματα / τα μαθαίνει να πετούν! Όσο για το φόβο, σαν πουλιά, θα τρομάζουν πάντα στους ξαφνικούς θορύβους, κορναρίσματα, πέσιμο αντικειμένων, δυνατά κτυπήματα κλπ. Μπράβο σου όμως, έχεις κάνει πρόοδο στην εξοικείωση αφού έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του σε τόσο μικρό διάστημα που συμβιώνετε! Να το χαίρεσαι!
 
Back
Top