Αναπαραγωγή Ο καρδερίνος φουλ πυρωμένος αλλά η θηλυκιά δεν ανταποκρίνεται

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tats
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

tats

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαρ 2018
Μηνύματα
31
Πόλη
Άρτα
καλησπερα παιδια!
θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση οσον αφορα την αναπαραγωγη της καρδερινας μιας κ δεν εχω εμπειρια πανω σε αυτο ακομη.
εδω και 2 μηνες ο αρσενικος ειναι φουλ πυρωμενος κανει ολα τα καλεσματα στην θηλυκια την κινηγαει και ταυτοχρονα της κελαιδαει αλλα εκεινη δεν ανταποκρινεται παρολο που σαν ζευγαρι εχουνε ταιριαξει κ αυτο το βλεπω γιατι δεν χανουνε ευκαιρια να ανταλλαξουνε φιλακια! Εχω την καταλληλη κλουβα τους εχω τον καταλληλο φωτισμο πλουσια διατροφη και τα εχω κ μεσα σε δωματιο στο σπιτι το οποιο εχει ησυχια. Μπορει να με βοηθησει καποιος που εχει τις απαρετητες γνωσεις;
 
Εχω φωτισμος πανω απο το κλουβι που κανει προσομοιωση και απο διατροφη μανιτουμπα σποροτροφη αυγοτροφη με εντομα κ φρουτα που την εχω πηραξει λιγο βιταμινες Ε με σελινιουμ ταραξακο ζωχο αγκαθακι μπροκολο τσουκνιδα κ τους εχω φτιαξει κ ενα μειγμα απο βιολογικα βοτανα.
 
Η ετοιμότητα του θηλυκού είναι αυτή που θα καθορίσει το αρχικό αποτέλεσμα και η αποτελεσματικότητα του αρσενικού το τελικό.
Το θηλυκό σε κάποιες περιπτώσεις δεν ξεκινά αναπαραγωγή από την πρώτη χρονιά.
Αν μάλιστα έχει γεννηθεί στην "τελευταία" γέννα που συνήθως είναι αργά το καλοκαίρι οι πιθανότητες να κάνει φωλιά μειώνονται.
Στη δική σου περίπτωση παίζει με το υλικό?
Βάζει καθόλου νήμα στη φωλιά ακόμη κι αν το βγάζει λίγη ώρα αργότερα;
Συνήθως αυτή η κίνηση είναι η πρώτη και βασική ένδειξη πως θέλει να φωλιάσει...
 
Εκανα και μια αλλη δοκιμη χθες αλλαξα την μια απο τις 2 φωλιες που εχω μεσα εβγαλα λοιπον την μια πλαστικια κ εβαλα μια ψαθινη και βλεπω τωρα πηγαινει συνεχεια στη φωλια και την ξεφτιζει απο τη μεσα μερια λετε να μην της αρεσαν οι υπαρχουσες φωλιες;θα περιμενω τις επομενες μερες να δω τι θα κανουνε.
 
Back
Top