Γενικά Ο μεσιέ Toti και η μαντάμ Lila

lakedaimon

PB New Member
Εγγραφή
3 Ιαν 2009
Μηνύματα
31
Πόλη
Αθήνα
Νά'μαστε ξανά μετά απο λίγες μέρες...

Η αλήθεια είναι οτι δεν κοπιάσαμε καθόλου να βγάλουμε τις φωτογραφίες μας. Ο μεσιέ Toti και η μαντάμ Lila ήταν άψογοι συνεργάτες στη φωτογράφηση.

Ορίστε το αποτέλεσμα:

Η τελευταία είναι όλα τα λεφτά:

"Τι κάνει τόση ώρα με το ματζαφλάρι στα χέρια του βρε Λίλα;"
 

Συνημμένα

  • badgie1.webp
    badgie1.webp
    24,9 KB · Προβολές: 62
  • badgie2.webp
    badgie2.webp
    16 KB · Προβολές: 61
  • badgie3.webp
    badgie3.webp
    23,5 KB · Προβολές: 58
  • badgie4.webp
    badgie4.webp
    14,3 KB · Προβολές: 63
καλως ηρθες!

τι χρωμα ειναι ο χαλινος της θηλυκιας; Αν ειναι μπλε ειναι αρσενικο...
 
Πολύ χαριτωμένα τα φιλαράκια σου και μοιαζουν να έχουν πείρα στον φακό! Γεννημένα stars!
 
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου. Άγγελε ο χαλινός είναι καφέ και μάλιστα όταν πέρσυ έβαλα για πρώτη φορά φωλιά, έγινε ακόμα πιο σκούρο καφέ.

Η θηλυκιά είναι απλησίαστη τις περισσότερες φορές. Μόλις τις τελευταίες μέρες πήρε το θάρρος να βγεί μόνη της απο το κλουβί. Αλλά για να έρθει στο χέρι μόνη της θέλει προσπάθεια ακόμα.

Αντιθέτως ο αρσενικός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Βγαίνει μόνος του, έρχεται στο χέρι, στον ώμο και το κεφάλι κατευθείαν, μόλις ακούει τη βρύση να τρέχει πετάει μέχρι εκεί και κάνει μαγκιές και διάφορα άλλα. Άσε που δεν τολμάς να φάς αν είναι έξω απο το κλουβί. Κάνει attack να φάει και εκείνος 😀.

Το καλύτερο όμως είναι όταν τον πιάνει λογοδιάρροια... Να τον ακούσεις να λέει "Λιλάκι, φιλάκι, Κίκο στη φωλια σου (Κίκο είναι ο σκύλος), καλημέρα" και διάφορα άλλα και απλά να κάθεσαι και να τον χαζεύεις. Είναι μούτρο.


Την καλημέρα μου σε όλους.
 
Πολυ ομορφα τα παπαγαλακια σου! Να τα χαιρεσαι!

Ειχες κανενα αποτελεσμα περισυ με τη φωλια; Φετος θα τους ξαναβαλεις;
 
Όχι δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα, αν εννοείς τα γεννητούρια. Η αλήθεια όμως είναι οτι με το που βάλαμε τη φωλιά, μέσα σε 2-3 μέρες η θηλυκιά άρχισε να την επιθεωρεί και τελικά μπήκε μέσα.

Αρκετές φορές έκοβε μικρά κομματάκια ξύλου απο το στόμιο της φωλιάς και τα έβαζε μέσα. Είχε βάλει μερικά αλλά όχι μεγάλη ποσότητα. Σε εκείνη απ'οτι φαίνεται είχε ξυπνήσει το ένστικτο. Στον νεαρό όμως δεν πρέπει να είχε ξυπνήσει... Δεν ξέρω, ίσως να έκανα κι εγώ κάποιο λάθος. Τι άλλο έπρεπε να κάνω...
 
Back
Top