Ασθένειες Ο μικρός μας αρρώστησε!

christina07

PB Member
Εγγραφή
14 Απρ 2020
Μηνύματα
1.213
Πόλη
Κομοτηνή
Τις τελευταίες μέρες ο μικρός δεν ήταν καλά (υπνηλία νερουλές κουτσουλιές και καθόλου όρεξη για παιχνίδι). Επισκεφτήκαμε λοιπόν τον γιατρό μας και πήραμε δείγμα από τις κουτσουλιές. Σήμερα με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι έχει εσωτερικά παράσιτα! Μας είπε να παρουμε το teniazine tafarm το οποίο βρήκαμε πολύ εύκολα. Βάλαμε τις σταγόνες στο νερό και είπε να το κρατήσουμε για 24 ώρες. Επίσης μας είπε να παρουμε βιταμίνες (όχι κάποια συγκεκριμένη μάρκα) και προβιοτικό το ultra levure. Βιταμίνες βρήκα (δεν ξέρω αν κάνουν) αλλά αυτό που δεν ξέρει κανένας είναι το ultra levure. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το που θα το βρω; (Έψαξα σχεδόν σε όλα τα πετ σοπ)
 
Το ultra levure θα το βρεις σε φαρμακείο για ανθρώπινα φάρμακα, και μάλιστα σε οποιοδήποτε. Σου είπε ο γιατρός πόσο να βάζεις στο νερό και αν θα το δίνεις ταυτόχρονα με τις βιταμίνες; Επίσης θα έλεγα, να πάρεις την απλή του μορφή, αν κυκλοφορεί ακόμα και όχι την ενισχυμένη.
 
@ianos ευχαριστώ παρα πολύ. Ναι μου τα εξήγησε όλα αλλά για κάποιο λόγο δεν άκουσα το «φαρμακείο» δεν θα πιστέψετε ποσά χιλιόμετρα έκανα για αυτό. Ναι μου είπε ταυτόχρονα με τις βιταμίνες αλλά να το ξεκινήσω από την Κυριακή ή Δευτέρα. Θα ψάξω να βρω την απλή μορφή!
[automerge]1589566434[/automerge]
@ianos επίσης έχετε να μου προτείνεται κάποιες «καλές» Βιταμίνες;
 
@christina07 , sorry, δεν καταλαβαίνω, αφου το ultra levure ειναι σε κάψουλα και συνήθως αν ειναι να διαλυθεί σε νερό την ανοίγει κανεις και ρίχνει τη σκόνη που περιέχεται μέσα στην κάψουλα στο νερό... Το ερώτημα μου ειναι πόση σκόνη ρίχνεις σε πόσο νερό.
Μήπως σου είπε 50 mg σε 1 λίτρο νερό; Αν ναι, τότε θα ζητήσεις το ultra levure στο οποίο η κάθε κάψουλα έχει 50mg σακχαρομύκητες.
 
@ianos θα τηλεφωνήσω και αύριο για διευκρινίσεις γιατί σήμερα ήμουν πολύ αγχωμένη και ίσως δεν έδωσα τόση βάση σε αυτό όσο στο αν θα γίνει καλά ο μικρός μου. Έχετε απόλυτο δίκιο σε αυτό. Τώρα το κατάλαβα.
 
Για βιταμίνες δεν έχω και πολυ εμπεριστατωμένη άποψη. Πριν χρόνια είχα χρησιμοποιήσει τις δυο παρακάτω, που μου είχαν πει ότι θεωρούνταν πολυ καλές.
 
Back
Top