Ασθένειες Ο παπαγάλος μου με φοβάται συγκεκριμένη ώρα της ημέρας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lazos14
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lazos14

PB New Member
Εγγραφή
17 Ιουν 2020
Μηνύματα
51
Πόλη
Αγία Νάπα
Καλησπερα σας, απο την τελευταια δοση που δωσαμε στον λαζαρο την θεραπεια για τα σκουληκια ο λαζαρος καθε απογευμα απο τις 17.30 κατι παθαινει και δειχνει φοβο προς το μερος μου και μολις παω να τον ακουμπησω πεταει σαν τρελος μακρυα.Να αναφερω οτι την φομενταζολι την χορηγουσαμε με συριγγα.Ο αντρας μου την εβαζε στο στομα του και εγω κραταγα το κορμακιτου και ειμαι αυτη που τον επιανα εξαρχης,.Το περιεργο ειναι πως στον αντρα μου παει αλλα σε μενα καθε μερα την ιδια ωρα με φοβαται ενω ολη την υπολοιπη μερα ειμαστε μια χαρα.Εχει αντιμετωπισει κανενας παρομοια κατασταση ?Τι μπορω να κανω?
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Το εκανα και ο ατιμος ο λαζαρακος παιρνει την λιχουδια κυριος και μετα μολις παω κοντα του φευγει τρομαγμενος
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η συμπεριφορά του μάλλον έχει να κάνει με τα πιασίματα, θα σου κρατάει μούτρα μέχρι να το ξεχάσει.
Συνέχισε να τον δωροδοκείς με λιχουδιές και άφησε τον να σε πλησιάζει αυτός.
 
@Tony Forpus Απο οσο γνωριζω το νερο δε σου εγγυαται πως το πουλι θα πιει την καταλληλη δοση του φαρμακου που πρεπει καθως καθε μερα πινει διαφορετικη ποσοτητα, περα του οτι πολλα απο αυτα στη ζεστη ξερω πως ΄΄χαλανε'' ειτε φαρμακα ειτε βιταμινες και αλλα.Με τη συριγγα εισαι βεβαιος πως το πουλι λαμβανει τη σωστη ποσοτητα και πως εχει γινει ''σωστη'' δουλεια.Φυσικα προφανως υπαρχουν και οι ''παρενεργειες'' οπως αυτες που εχουμε εμεις τωρα..για το ψυχολογικο κομματι αναφερομαι..
 
@lazos14 και εγώ πάντως για το ίδιο πρόβλημα που έχετε στο νερό το βάζω. Ο κτηνίατρος μου είπε ότι από την στιγμή που πίνει μόνος του δεν υπάρχει λόγος να του το δίνω με σύριγγα (φυσικά δεν ήθελα κι ολας) και μου είπε να τον αφήσω να πιει αφού πίνει κανονικά νερό. Τώρα τι να σας πω μήπως να καλέσετε πάλι; Να ρωτήσετε αν γίνεται να μπαίνει το φάρμακο στο νερό;
 
...τι να πω ουτε εγω ξερω,Τ θεμα ειναι πως η χορηγηση του τελειωσε υστερα απο 5 μερες,και αποσο φαινεται ειναι μια χαρα και επανηλθε στα ισια του! το μονο θεμα ειναι αυτο που ανεφερα με τη γυναικα μου..η αληθεια ειναι πως απο χ8ες δε το ξανακανε αλλα σε γενικο πλαισιο ειναι λιγο ψυχρος μαζι της..
 
Back
Top