Ασθένειες Ο παπαγαλος μου μάλλον είναι κουρασμενος

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Flock
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Flock

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2015
Μηνύματα
245
Πόλη
Πάτρα
Γεια σας σήμερα έκοψα τα φτερα του κοκατιλ μου και με το που τα έκοψα ανέβηκε στο χερι μετα κάναμε εξάσκηση και του έλεγα έλα και ανέβαινε τώρα το μεσημέρι νομίζω κουράστηκε. Τώρα κοιματε με το ένα πόδι και έχει βάλει το κεφάλι του πίσω από τη φτερούγα τουκαι κοιμάστε. Είναι κουρασμένος ή έχει κάτι.
 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
Έτσι κοιμούνται οι παπαγάλοι! Δεν τον έχεις ξαναδεί να κοιμάται; Προς τι το SOS; Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι με ψιλουπήδημα!👍
 
Αυτη ειναι η φυσιολογικη σταση υπνου. Εχεις εμπειρια πανω στο κοψιμο των φτερων,το εκανες σωστα ή υπηρξαν μικροτραυματισμοι; Αν τις επομενες μερες τον βλεπεις ακεφο και "πεσμενο" ενδεχομενως οφειλεται το κοψιμο των φτερων, καθως συχνα επηρεαζει και την ψυχολογια του πουλιου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Όχι ειμαι χαρουμενος κελαιφαει και τα φτερα δε τα εκοψα εγω μια εκπαιδεύτρια του τα εκοψε
 
Το μεσημέρι είναι λογικό να κοιμούνται λιγάκι... ειδικά αν είναι μικρό σε ηλικία... αν το δεις όμως να κοιμάται έτσι το πρωί ή το απόγευμα που θα πρέπει να είναι δραστήριος τότε να ανησυχήσεις!
 
  • Like
Αντιδράσεις: theodr
Από αυτή το αγόρασα και ξέρει από παπαγαλους. Μου να καν ου εξάσκηση το έλα δηλαδη να ανεβαίνει πάνω στο χερι και φενεται ότι κουράστηκε από αυτο
 
Τι εννοείς μου είπε να κάνουμε εξάσκηση κάθε πρωί
 
Back
Top